Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy cuda sie zdarzaja?

Polecane posty

Gość gość

Czy kiedykolwiek przezyliscie jakis maly lub wiekszy cud? Np. nagle zmienilo sie cos w waszym zyciu, albo dziwny splot okolicznosci, ktory dla was byl wybawieniem? Cokolwiek.....

Gość gość
jasne pierwszy cud to moja corka :classic_cool: kolejne dwa to pozyczka i jej zwrot

Przeżyłem w młodości coś dziwnego, moim zdaniem to był cud. Jechałem Corsą bez ABS zimą i widząc korek zacząłem hamować. Okazało się, że jezdnia jest pokryta lodem, zacząłem uskuteczniać hamowanie pulsacyjne, ale szczerze pisząc, g***o to dawało. Sunąc po lodzie obróciłem samochód na prawy bok (stwierdziłem, że tak będzie bezpieczniej dla wszystkich) godząc się z tym, że pizne w stojące samochody i nagle, zupełnie bez przyczyny obróciło się to małe g***o i zatrzymało. :D Wysiadłem sprawdzić jak to możliwe (myślałem, że może ten fragment ulicy był nieoblodzony) i wywinąłem orła.:classic_cool: Cud!

Gość gość
syn marnotrawny - sam widzisz, że Bogu zależało na tym byś mógł żyć w jednym kawałku - doceń to i uwierz Jemu, że Bóg zawsze chce Twojego dobra :)

Gość wifigdańsk
jasne. kazdemu czlowiekowi.

Gość gość
Nie wierze w cuda, wierze w siebie i nigdy sie nie zawiodlam

Gość gość
Czekam na cud, ale wiem ze sie nie zdarzy. Chcialabym zeby on sie odezwal, zeby powiedzial ze za mna teskni, ze mysli, ze mu zle beze mnie...

Gość gość
Mi co najmiej pare razy w mcu