Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Atrakcyjna19

Brak orgazmu

Polecane posty

Witam :) Mam 20 lat, współżyję z moim facetem ponad 3 lata i jest cudownie ale nigdy nie przeżyłam orgazmu:( Jest moim pierwszym facetem, bardzo mnie pociąga i wgl. ale nigdy jeszcze nie doszłam.. On się bardzo stara na wszelkie sposoby,seks z nim jest cudowny, robimy to w różnych pozycjach i w różnym tempie ale ciągle nic.. Proszę Was o pomoc bo już nie chcę dłużej go zawodzić. Słyszałam że orgazmu się można nauczyć ale czy to prawda? Pomóżcie, chciałabym wkońcu sie przekonac jak to jest podczas orgazmu. Czekam na Wasze porady i opinie :)

Gość DOX
a czy sama jestes w stanie osiagnac orgazm ? mam na mysli masturbacje

Gość gość
sprobuj masturbacji. Jezeli poczas miziania samej siebie szczytujesz.... to znaczy ze jestes jedna z tych kobiet, ktore podczas sexu z facetem nie dichodza... sorry

Gość DOX
Musisz sama probowac poznac swoje cialo odkryc miejsca ktore najbardziej lubisz (czy to lechtaczka czy pieszczenie sutkow)pobudzaj te miejsca sama az do skutku a jezeli tobie wyjdzie to i z partnerem bedziesz mogla to powtorzyc najpierw musisz sama siebie poznac.

Gość gość
Ja orgazm pochwowy prawie wylacznie osiagam w pozycji na jezdzca. Tez zajelo mi troche czasu zanim do tego doszlo. Nie spinaj sie. Kochaj sie dla przyjemnosci, nie dla orgazmu. Zrelaksowana latwiej go osiagniesz. Powodzenia :-)

Uwierzcie mi próbowałam już chyba z wszystkim i nic. Jest mi mega przyjemnie i podczas seksu i podczas mastrubacji lecz orgazmu nie ma :( Moja siostra jest ze szwagrem już 15 lat i mówiła,że też nigdy nie osiągnęła orgazmu,tyle że ona to taki delikates to może dlatego..

Moja przyjaciółka mówiła ,że też osiąga orgazm w pozycji na jeźdźca , ja zaś w tej pozycji mało co czuję dlatego że wtedy pochwa mi się rozluźnia więc lipa.

Gość DOX
Sprobuj isc do specjalisty ja mam wiedze w tym temacie ale niestety tez ograniczona bardzo chcialbym pomoc ale niestety .

Gość gość
Zawsze jest cos, co mozna wyprobowac. Zawsze mozna cos zmienic. Zapalic swiatlo lub zgasic. Mowic cos pikantnego. Cokolwiek, by podniecenie wzroslo na maksa. Poznanie wlasnego ciala, to jednak podstawa.

A wiecie może jak odróżnic orgazm od mega podniecenia? Co sie dzieje z kobietą podczas orgazmu?

Gość gość
Tego nie da sie pomylic z niczym innym. Jak dostaniesz, to bedziesz wiedziala, gwarantuje :D

Gość DOX
Jezeli doszla bys to cipka zaczela by ci pulsowac ( zaciskac sie mniej wiecej 2 razy na sekunde ) i bolala by jezeli bylaby dalej stymulowana samego orgazmu nie da sie opisac jest wspanialy i nie do opisania

Gość gość
Fala mega przyjemnych skurczy w podbrzuszu i pochwie, czasem w okolicach ledzwi. Nie da sie tego przegapic. Najlepsze sa orgazmy wielokrotne. Jedna fala przechodzi w nastepna. Mozna os,alec z przyjemnosci. To tak jakby cie ktos podrapal w plecy, gdy swedza, tylko tysiac razy itensywniej.

Gość gość
Według mnie osiągnięcie orgazmu zależy od nastawienia. Nigdy nie miałam problemu z osiągnięciem orgazmu łechtaczkowego podczas stosunku z facetem. Sama też potrafię go osiągnąć. Niestety pochwowy miałam zaledwie parę razy i to zawsze w innej pozycji. Z narzeczonym jesteśmy razem 1,5 roku i ostatnio obrałam sobie za cel osiągnięcie orgazmu pochwowego zamiast łechtaczkowego i zonk. Tak sobie wmówiłam to za swój cel, że coś się zawiesiło we mnie i żadnego nie mogłam osiągnąć. Myślę, że teraz muszę wyluzować i przestać o tym myśleć. Po za tym w sypialni sprawdza się romantyczny nastrój, seksowne ciuchy czy zawiązanie oczu partnerowi. Jeśli przekonacie się do urozmaicenia sobie seksu to zaczniecie czerpać z niego większą przyjemność.

Gość gość
jestem praktycznie pewna, że nie będziesz miała orgazmu podczas stosunku jeżeli nie nauczysz się tego sama. Z facetem za bardzo o tym myślisz. Musisz sama się nauczyć, każda kobieta powinna. Zrób sobie dzisiaj wieczorem kąpiel, potem włącz erotyczny film, spróbuj palcem masować łechtaczkę, najłatwiej i najszybciej jest z wibratorem albo szczoteczką elektryczną :D