Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy komuś pomógł minoxidil na włosy?

Polecane posty

Gość gość

trzeba go stosować długo i pierwsze efekty powinny być po 1-2 miesiącach. Ja dopiero aplikuje go tydzień. Czy są osoby, które mają z nim dobre doświadczenia, bo w internecie na zdjęciach skutki wyglądają efektownie.

Gość gość
zależy od czego wypadają ci włosy ja próbowałam różnych wcierek, szamponów, maseczek, suplementów a włosy przestały wypadać dopiero gdy odstawiłam szampony i odżywki z silikonami brałam też tabletki ze skrzypem i żelazo teraz myję włosy tylko Dermeną i używam odżywki do włosów Garnier Awokado i masło Karite albo Alterry z Rossmana: Granat i Aloes

Gość gość
ale co odżywka z silikonem szkodzi na włosy jak nie dotyka w ogóle skóry głowy??? no bo szampon to rozumiem ale odżywki nie...

Gość gość
ja z kolei brałam skrzypolen z biotyną. miałam bardzo słabe włosy więc zrobiłam im taką kurację i widać efekty. ma dobry skład, nie za dużo składników, tylko na to na co potrzeba.włosy mam mocniejsze i nie wypadają tak.

Gość baskaa992
Mój facet ciągle narzekał na swoje włosy,że wygląda jak facet w podeszłym wieku co prawda to prawda w wieku 21 lat miał straszne zakola, a włosy wypadały strasznie. W pewnym momencie wstydził się już wychodzić bez czapki i tak pomyślałam,że może pomogłabym mu jakoś i zamówiłam Proforan http://wypadaniewlosow.mileji.pl na prezent zaczął go stosować i efekt było widać po pierwszym miesiącu bo włosy zrobiły się gęstsze i takie miękkie nie suche i z dnia na dzień jest coraz lepiej już niedługo nie będzie problemu z zakolami ;)

Gość gość
Autorko i jak? Pomógł Tobie minoxidil?