Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ukryta prawda

Oto moje cv a wasze jakie jest

Polecane posty

Oto moje CV Wykształcenie: - Prywatne Technikum w Myślenicach Doświadczenie: -01.09.2013-30.04.2014:Agencja Ochrony Osób i Mienia ,,Justus'' -01.06.2013-31.08.2013:Szybkie Chwilówki w Myślenicach -10.05.2011-31.05.2013jezyk.gif rodukcja Biszkoptów w Jaworniku Umiejętności: -Obsługa komputera -Obsługa urządzeń biurowych Cechy Osobowe: -Inteligentna -Mądra -Sprytna -Przebiegła -Uczciwa -Ambitna ZAINTERESOWANIA: -Śpiewanie piosenek -Pisanie książek -Gra aktorska -Reżyseria -Dziennikarstwo -Fotografia Marzenia: -Praca w show biznesie (dziennikarstwo,reżyseria, pisanie książek, fotografia, aktorstwo, piosenkarstwo) -Praca w urzędach: Miasta, Gminy, Pracy, Zusie, Pfronie, Policji, Sądzie -Policealne studium organizacji reklamy, oraz studia: Dziennikarstwo, Kulturoznawstwo, Podyplomówki z administracji i doradztwa zawodowego Dodatkowe informacje: -Lekki stopień niepełnosprawności ze starostwa -Umiarkowany stopień niepełnosprawności z zusu

Gość rumniety
inne:)

Gość gość
PARODIA :D :D :D :D

Gość gość
:D czesc🌼

Gość gość
-chciwa :D

Gość Wrjemja92
członek następujących organizacji komunistycznych: -Lewica Bez Cenzury -Radykalna Lewica Komunistyczna -Organizacja Czerwonej Gwardii -Weterani Lewicy - Władza Rad -Komunistyczna Młodzież Polski -Stowarzyszenie Tradycji LWP -Krajowa Rada Żołnierzy Armii Ludowej -Stowarzyszenie Przyjaciół Dąbrowszczaków -Komunistyczna Partia Polski -SLD

Gość nasze cv sa lepsze
Umiejętności są wątpliwe, bo nie skończyłaś żadnej szkoły ani nie masz doświadczenia z użyciem komputera choćby w stopniu minimalnym, chyba, że mówisz o udzielaniu się na Kafe, ale o tym pracodawca i nie wiem i nie bierze to pod uwagę, chyba ze jest jednym z tych żałosnych prawików tu piszących, aleeee nie wtedy by z domu nie wychodził, a co dopiero miał pracę i na dodatek zatrudniał ludzi HHAHAHAHAH:D:D:D:D::D. Twoje cechy osobowe są jeszcze bardziej wątpliwe, bo nic nie przekłada się z twojego cv na prawdziwość tego, co sama napisałaś. Mądra zdecydowanie nie jesteś patrząc na twoje cv, a na pewno nie ambitna, chyba ze na Kafe rywalizujes o miano idiotki roku:D. Natomiast zainteresowania są skrajne z doświadczeniem, więc równie głupie i nic nieznaczącym bełkotem się wydają. Natomist marzeniami mnie powaliłaś. Świadczą o twoim zaawansowanym stopniu niepełnosprawności umysłowej. Podsumowując, widać, że jesteś niezbyt inteligentna i kariery nawet na produkcji gum do żucia nie zrobisz;) Ale całe Kafe trzyma kciuki i zyczy powodzenia:D

Gość gość
nasze cv sa lepsze twoja wypowiedz moze powalic.jeden belkot:D pierwsze zdanie, najdluzsze jakie czytalam w historii j.polskiego poza tym raz zwracasz sie do autorki w rodzaju zenskim, kolejny raz w meskim stylistyka kulawa :D no ale, ciebie na stanowisko pakowania kondomow zapewne by przyjeli:D

To cv to był żart ale to źle że mam jakieś marzenia, udało mi się ustną maturę z angielskiego zaliczyć i dostać 30%.

Gość gość
hehe, zainteresowanie masz fajne :) Niestey z takim CV to lepiej poszukaj bogatego chłopaka i daj sie jak najszybciej zalać lepiej na tym wyjdziesz :)