Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy jak dzieciatko dużo placze to nie peknie mu serduszko

Polecane posty

Gość gość

Pytam powaznie :(serce mi sie kraja jak placze a placzliwy i marudny jest i czy nic zlego mu sie nie stanie od tego marudzenia?

Gość GośćP
Zapewne nie, jeśli nie ma problemów ani wad wrodzonych. Choć czasem podobnie jak Ty się and tym zastanawiam, bo jak zaczyna płakać to serduszko mu kołacze w klatce piersiowej, ale w końcu dla niego to wysiłek.

Gość gość
ale przepukline pepkowa moze dostac

Gość gość
Albo pachwinową jak mój :/

Gość gość
A znasz jakikolwiek przypadek pęknięcia serca od płaczu? Nawet w patologiach, gdzie dzieci są bite i molestowane i non stop płaczą nie było takiego przypadku :o

Gość gość
serduszko nie, ale przepuklina to już realne zagrożenie, tak jak piszą dziewczyny wyżej. zapewnij maluszkowi bliskość, daj mu to, czego potrzebuje, żeby nie płakał tak bardzo, to wszystko będzie ok.

Gość gość
jak się zmęczy to przestanie płakać

Gość gość
Dziecko też chyba trochę musi popłakać. Jej no mam prawie 4 miesięczne dziecko. Problemów z brzuszkiem nie ma już. Najedzony, suchy, wyspany i płacze jak tylko go położę normalnie ręce opadają i nie ma znaczenia, że jak go położę to kładę się obok niego. Nie wiem czy się przyzwyczaił...Czasem bywają chwilę, że nie mogę zrobić nic :/

Gość gość
mi serdeszko peka od infantylizmu.. Prosze, zadaj to pytanie z tytulu pediatrze twojego dziecka, a potem napisz tu jaka byla reakcja

Gość gość
Gdzie tu infantylizm jadowita żmijo?

Gość gość
Śmiech?

Gość gość
gdzie infantylizm? o zesz kurcze. serduszko, dzieciątko.... ludzie dorosłe baby a jak 10 latki gadają.

Gość gość
gość mi serdeszko peka od infantylizmu.. Prosze, zadaj to pytanie z tytulu pediatrze twojego dziecka, a potem napisz tu jaka byla reakcja x x dobra specjalnie dla ciebie ażebyś zrozumiala: czy jak bachor drze japę to nie pęknie pikawa ?

Gość gość
jemu serduszko nie peknie ,ale tobie ....Tobie wlasnie moga bebenki w uszach peknac :D

Gość gość
gość mi serdeszko peka od infantylizmu.. Prosze, zadaj to pytanie z tytulu pediatrze twojego dziecka, a potem napisz tu jaka byla reakcja x x dobra specjalnie dla ciebie ażebyś zrozumiala: czy jak bachor drze japę to nie pęknie pikawa ? x x x a dla ciebie tylko skrajności istnieją? jak dziecko dużo płacze czy może dostać ataku serca? nie przypomina ci to bardziej wypowiedzi dorosłej kobiety? musisz pisać jak odmóżdżona małolata lub jak chamisko spod monopolu? pośredniej opcji nie ma?