Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to jest kura Panie generale

przez jakie strony kupujecie bilety na latanie po europie?

Polecane posty

?

Gość galaretka z porzeczek
przez rzadowe lubie podrozowac w bagazu dyplomatycznym :classic_cool:

bardzo śmieszne:o chcę zabrać żonę na weekend do barcelony, to jej marzenie, a zupełnie nie wiem jak się za to zabrać:o

tak, az do barcelony:o

Gość gość
Hejka, polub może stronę na fb Np. ja polubiłam Latamy z Gdańska i tam często są oferty za około 200zł w obie strony:) Proszę tuy masz ofertę za nieco ponad 200zł w różnych terminach http://latamyzgdanska.pl/tanie-loty-barcelona-10/ Miłego wyjazdu

Gość gość
To ja od tej oferty tanich lotów: Byłam już w barcelonie kilka razy własnie latając po okazyjnych cenach. Jeśli chodzi o pobyt tam na miejscu to warto zarezerwowac z wyprzedzeniem jakieś mieszkanie. Poszukaj na booking.com. W trakcie pobytu warto kupic citycard - masz wstępy do wielu atrakcji za darmo/ po obniżonej cenie i komunikację miejską za darmo a wiadomo, że tam się wszędzie jeździ metrem:)

dzięki jestem z warszawy, może coś z okęcia albo modlina lata w niedużej cenie? lecę na góra 5 dni, więc nikt raczej mieszkania mi nie wynajmie na taki okres:o

Gość gość
Napisałam strasznie długą wiadomośc do Ciebie i uznaje za spam:(

Gość gość
Wlaśnie o to chodzi, że wynajmie. Na tym polegają te mieszkania do wynajmu krótkoterminowego:) Można zneleźc w naprawdę rozsądnych cenach i zatrzymac się nawet na 2 dni:) Do tego masz własną kuchnię więc można się stołowac w domu albo robic tak jak ja - śniadania w domu a obiad i kolacja na miescie w różnych knajpkach:) Wejdź na tę stronę booking.com, tam są podane ceny za noc. Szukaj informacji czy jest blisko metra, bo wtedy odległośc od centrum nie jest taka istotna (metro jeździ co minutę) a cena od razu spada. Poczytaj o tej karcie "citycard" Jeśli chcecie trochę pozwiedzać to zdecydowanie się opłaca, do tego komunikacja miejska za darmo. Spróbuję coś znaleźć z Wawy. A w jakim terminie chcecie poleciec?

planuję jakiś sierpniowy okres, do 5 dni

wtedy tylko ozp + anal

i oczywiscie z d**y do buzi.

Dużo jest takich stronek, na których można rezerwować tanie loty. Zajrzyj sobie na przykład na tą: http://lataj.pl/ . Jest o tyle fajna, że w jednym miejscu masz oferty z różnych linii. Przy odrobinie szczęścia można znaleźć bilety w naprawdę fajnych cenach i wtedy automatycznie więcej kasy zostaje Ci na pobyt.

Gość gość
na allegro