Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pozbyć się much, pomocy

Polecane posty

Gość gość

witam, mieszkam na wsi, n iby nic nie chowamy ze zwierząt ale mamy obornik ,ale daleko od domu mamy co roku pełno much, mamy moskitery w oknach ale mam male dzieci i zawsze nie domykaja drzwi i wychodza na balkon nie wytrzymam juz co rok to samo, mamy dom pomalowany na taki jasny brudny róż , czy do tego tal lgna, w domu mam czysto ale na wsiach to raczej kazdy ma mychy ale ja mam ich pełno, go a mam 2 okna bardzo słoneczne i koo okna na zawnatrz to tez ich chmara, w nocy nie moge spac, zakladam tez lepy jakie macie sposoby na pozbycie sie much proszę o pomoc

Gość gość
zle mi sie napisało, mam 2 okna w kuchni bardzo słoneczne i tam ich najwięcej, a na zewnątrz to ich chmary

Gość gość
Podobno duże ilości spermy. Powinno się posmarować nią parapety.

Gość gość
kurde, nie wiem czemu to napisałam w erotycznym, mój pierwszy zakładany wątek sorki

Gość Porucznik Sławomir Borewicz
Umyj cycki

Gość gość
Zostań tu :) Może nie wyżyłaś się dzisiaj ?

Gość gość
Musisz sie myc czesciej i tym samym zmniejszysz nadmiar much w domu.

Gość gość
też mieszkam na wsi i malo tego niedaleko mnie są duże obory z krowami. Tak jak ty mam moskitery ale takie montowane na ramach - żadnych szczelin .Na to zeby muchy nie wlatywały przez niedomknięte drzwi sposobu nie mam , jedynie dizeciom przykazywać o ich zamykaniu :) wiem .zę jest środek którym smaruje sie ramy okienne - to much nie odstrasza ale po wleceniu do domu po chwili padają.

Gość gość
Hmm, jak masz nawet w oddali obornik to sie ich nie pozbedziesz, nie da rady. Muchy rozmnazaja sie szybko jak cholera. Poza tym ciagna do smieci ale to pewnie wiesz. Wspolczuje ci, bo ja much nie nawidze i strasznie mnie obrzydzaja, wszedzie gdzie usiada tam czarne odchodyoSlyszalam, ze ustawione szklanki z octem pomagaja, ale to raczej na owocowki.

Gość gość
U mnie podobny problem zniknął po użyciu preparatu Muszak od http://bentawet.pl/ Działa on przez rok i myślę, że w przyszłym sezonie też go użyję.

Gość gość
Dobrym sposobem na pozbycie się much jest stosowanie środków DDD. Dobrą ofertę mają w http://www.hruzewicz.pl/. Sama stosuję regularnie i naprawdę jest to skuteczne.

Gość gość
Też mieszkam na wsi i mam problem z muchami i nie tylko. Ostatnio miałam plagę biedronek.

Gość gość
Plagi owadów na wsi często się zdarzają, dlatego warto wyposażyć się w sprawdzony środek owadobójczy. Jeżeli takiego poszukujecie to polecam wam zajrzeć na stronę www.bentawet.pl Tam znajdziecie bardzo dobry środek owadobójczy.