Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezadowolona za bardzo

Beznadziejny seks

Polecane posty

Gość MARAZMUSEK
jak on chce zebys osignela orgazm bez masowania lechtaczki na poczatek:p?

nie wiem może nie chce albo wcale o tym nie myśli widocznie nie każdy jest ja ty

Gość gość
nie będzie tam dotykał? a k****a po co tam pakuje? aż nie chce wierzyć, że takie typy istnieją

Gość gość
Idz razem z nim do odpowiedniego masazysty i niech chlopak patrzy i uczy sie co mozna zrobic z kobieta rekami (ewtl. jakimis zabawkami). Odblokuj sie podczas takiego masazu i przezywaj, krzycz, wolaj o jeszcze.

Gość gość
niezadowolona za bardzo - to ale Ci się typ trafił mnie byś nic nie musiała mówić i byś miała z***biście :)

Gość MARAZMUSEK
najłatwiej osoagnac orgazm łechtaczkowy wiec na łechtaczce powinien sie skupic:)

Gość gość
On powinien tobie językiem masować aż do orgazmu kobieto

Gość gość
Zgadza się powinien językiem zrobić do końca. Zwłaszcza że wtedy zaczyna wypływac dużo soczków a smak cipki i soczków kobiety jest wspaniały

Gość MARAZMUSEK
ja ostatnio jechalem jezorkiem ze 30 minut, az mnie barki bolaly pozniej:p ale za to widok kobiety, ktora z rozkoszy rzuca sie po calym lozku jest bezcenny:p

Gość gość
Nie musiala - lezala dobrowolnie, dobrze jej bylo, sama tego chciala.

Gość gość
MARAZMUSEK 30 minut hehehe ja kiedyś swoją godzinę ponad na misjonarza jechałem nie wiem ile razy doszła nie liczyłem ale byłem nieźle zmęczony hehehe, ja miałem 3 orgazmy :D

Gość MARAZMUSEK
ogolnie jak podchodze do minetki i chce zeby doszla to 30 minutek murowane, ale najpierw spokojnie, zajowanie sie lechtaczka to polowa z tego czasu, raczej jej to nie meczylo, bardziej mnie bo mordka, jezyk i plecy niezle mnie bolaly:p

Gość MARAZMUSEK
my robimy tak: moja kladzie sie na brzuchu a ja na niej, jak juz sie kochamy chwilke to wkladam swoja reke pod nia, lekko ja unoszac i zajmuje sie jej lechtaczka, po dluzszecj chwili takiego seksu ona ma taki orgazm ze musze sie niezle nastarac zeby z niej nie "wypasc" bo rzuca nia po calym lozku:p jest frajda :p

Gość mataczzcz
a to kobieta podczas sexu juz reką siegnac do swojej łechtaczki nie moze ? musi sie zawsze oddac cała na to co robi facet ? przejac inicjatywy nie łaska ?

Gość MARAZMUSEK
ja mam akurat taka, ktora sie sama soba nie zajmie, czyt. lechtaczka piersi, ale jak przejmie inicjatywe i jezdzi na moim palu jak kowbojka na dzikim koniu to ... :p

Gość MARAZMUSEK
a do autorki, moze opierdziel mu gaugana, bedzie cie lepiej bzykal, próbowałaś przejac inicjatywe?

Gość MARAZMUSEK
moze jakies 69, nie bedzie mial wyjscia i zajmie sie twoja lechtaczka, a jego gaugan bedzie caly twoj, chlopak sie zesra z rozkoszy :p

ale on mi robi minetkę i wtedy jest bardzo dobrze i to jedyna forma seksu która mi sprawia przyjemność, chodziło mi że nie pieści mnie palcami. co do 69 to nie umiem się skupić na jednoczesnym sprawianiu przyjemności i brani, poza tym mój partner podczas oralu bardzo szybko dochodzi ja dużo wolniej