Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jakie rozrywki dla 2,5 miesięcznego psa żeby się zmęczył w ciągu dnia?

Polecane posty

Gość gość

co proponujecie? bieganie z nim odpada bo mi wchodzi pod nogi :o dopiero uczymy się chodzić na smyczy, aportować jeszcze nie umie, głównie lubi wszystko gryźć lubi też kontakt z innymi pieskami

Gość gość
a piesek ma juz komplet szczepien ze juz na dwór wychodzi???

Gość gość
chyba ma nie wiem bo go adoptowałam

Gość gość
a piesek ma juz komplet szczepien ze juz na dwór wychodzi???

Gość gość
mój uwielbia grać w piłkę nożną ktoś kopie on za nią leci dosłownie rzuca się na piłkę,turla się z nią bije łapami,po chwili przynosi i tak w kółko,a latem jezioro pływanie i po każdym wyjściu z wody szalony pęd w koło drzew,nas,po skarpie i nawrotka do wody,skacze nawet z pomostu "na dechę".

Gość gość
mój uwielbia grać w piłkę nożną ktoś kopie on za nią leci dosłownie rzuca się na piłkę,turla się z nią bije łapami,po chwili przynosi i tak w kółko,a latem jezioro pływanie i po każdym wyjściu z wody szalony pęd w koło drzew,nas,po skarpie i nawrotka do wody,skacze nawet z pomostu "na dechę".

Gość gość
narazie nie mam gdzie z nim pływać, zresztą mógłby się utopić, a piłka jest troche za duza ,on jest maly, przed kolano

Gość cicha przystań nicości
Proponuję poczytać mu coś odpowiedniego do jego wieku, chyba, że już sam czyta? :classic_cool:

Gość gość
sorki za zdublowanie. Mój też nie gra prawdziwą do nogi,ma w sumie 2 piłki,jedna to taka gumowa,zachowuje okrągły kształt ale nie jest napompowana( kiedyś córce kupiłam w jakieś wróżki winx czy jakoś tak,były też w kubusia puchatka może się zorientujesz o jaką chodzi,a druga skórzana mało w niej powietrza wtedy łatwiej mu chwytać ok 12cm średnicy,co do pływania to teraz zimno i nie masz gdzie, ale beż obawy,nie utopi się,ważne by pływał bez smyczy. Psy naprawdę mają frajdę z zabawy piłką.

Gość gość
chyba ma nie wiem bo go adoptowałam ***** chyba???? wiesz co to jest nosówka i parwowiroza?? idz z psem do weterynarza, bo jak zachoruje na któras z tych chorób to po psie