Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość geczka999

Czy warto jest kupić czytnik ebook

Polecane posty

Gość geczka999

Cześć . Czy ktoś z Was posiada? Jeśli tak to jak się sprawuje? Bo ja zaczęłam się poważnie zastanawiać nad zakupem. Generalnie mam cały pokój zawalony książkami tak więc nic już więcej się nie zmieści. Poza tym ostatnio często podróżuję i szczerze o przydałoby mi się coś mobilnego... Zastanawiałam się nad tym modelem: http://www.skapiec.pl/site/cat/3313/comp/3143479 Myślicie, że warto jest sobie sprawić? Czy może polecicie mi coś innego?

Gość gość
Tak. Ja mam Kindla starszej wersji i bardzo polecam. Nie tylko jest niemeczacy ekran i bateria trzyma dlugo a wlasnie mozesz zabrac ze soba stos ksiazek w pdf. Dodatkowo w niektorych przypadkach dziala jak tablet (lapie Internet - przynajmniej moj)

Gość gość
No ja też się zastanawiałam chociaż osobiście wolę tradycyjnie czytać i lubię mieć książki na półce ,ale wyjeżdżam niedługo i nie mogę zabrać tylu książek na razie mój syn mi pożyczy tablet i wgra mi książki a potem się zastanowię czy sobie nie kupić ebook-a ,właśnie kindle bo ma dobre opinie i z tego co pamiętam jak czytałam to bardzo dużo ludzi go wybiera .

Gość gość
A ja właśnie kupiłam Kindla i jestem bardzo, ale to bardzo zadowolona. Nie wymagam od niego funkcji tabletu - chciałam mieć tylko i wyłącznie do czytania książek, które pochłaniam tonami :-). Na pewno osoby, które będą chciały przeglądać internet itp. itd. mogą się czuć zawiedzione, ale do tego służy inny sprzęt, a nie czytnik. Do tej pory czytałam na laptopie (niewygodnie np. w łóżku czy w pociągu) i na smartfonie (mały i świecący). No i Kindle są najlepsze! :-)

Gość gość
Tez mam kindla i jestem zadowolona , czyta sie bardzo dobrze

Gość gość
A może powiecie właściciele Kindla - jak wrzucić obrazek? Utworzenie folderu Pictures nic nie dało. Niby zdjęcie jest - ale w czytniku nie mogę go zobaczyć.

Gość gość
a ja też mam kindla i nie wyobrażam sobie go nie mieć-jest super.Ale mojej córce mąż kupił Mantę i uważam,że nie jest ten czytnik gorszy od kindla :)

Gość Karina

Ja mam inkbooka, siostra mi kupiła na urodziny i naprawdę fajnie się sprawdza. Nie mam mu nic do zarzucenia, a nawet mogę się pokusić o stwierdzenie, że to jedna z lepszych rzeczy, jaką w życiu dostałam ❤️

Gość Kinga

A ja mam polskiego Inkbooka i też uważam, że jest mega. Ma wszystko - podświetlanie, regulacje temperatury, androida. Czego chciec wiecej?