Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja5464

Hej.. jaka sukienke mogę założyć na wesele ?

Polecane posty

Gość ja5464

Jak w temacie :) Taka z ,, pazurem" ? no i jakie dodatki do niej ?

Gość gość
koniecznie ponczochy z pasem

Gość ja5464
a masz jakiś pomysł :)?

Gość gość
bez przesady ta sukienka wcale nie wygląda jak koszule nocna :O moim zdaniem jest jak najbardziej ok ;)

Gość gość
ja też bym mogła założyć taką sukienke na ślub :)

Gość gość
ja też bym mogła założyć taką sukienke na ślub :)

Gość gość
sukienka nie jest zła, pod warunkiem że masz figure jak modelka ze zdjęcia i nie więcej niż 25 lat

Też niedługo idę na wesele. Chyba pora pomyśleć, co założyć. Polećcie jeszcze jakieś sukienki. Ale takie, żeby nie wyglądać w nich jak lafirynda. Idę na to wesele sama, więc przekaz ma być jasny: nie chcę być podrywana ani proszona do tańca. Ma ktoś jakiś pomysł?

Gość gość
o matko, czarna w koronce jak na pogrzeb, nie założyłabym nigdy na wesele

Gość gość
Moze nie przesad,ale na wesele nie ubiera sie czarnej ani bialej sukienki.To taka niepisana i obowiazujaca zasada.Chyba,ze ktos chce wyjsc na ignoranta czy tempaka....

Gość gość
:)

OK. Widzę, że temat nie jest podnoszony, czyli problem sukienki jest na tyle błahy, że można się pokusić o stwierdzenie, że wszystko jedno, co założę, byle nie było białe ani czarne. :) Czuję lekką ulgę z tego powodu. :D

Gość gość
ani biale ani czarne cos zwiewnego, delikatna kolorystyka, pastele, ew burgund z dlugoscia tez zeby nie przesadzac, tym bardziej jesli przed weselem bierze sie udzial w slubie koscielnym + w kosciele chyba odkryte ramiona sa niezbyt mile widziane, ale to juz sie nie orientuje :)

Na górę zarzucę jakiś żakiecik lub szal. Ale pastele odpadają, bo wyglądam wtedy jak trup. Czerwony i burgund chyba to najlepszy wybór - lubię te kolory i dobrze w nich wyglądam. Tylko jaki fason? Wesele w lipcu, więc może być gorąco. Ale z drugiej strony jestem strasznym zmarzlakiem.

Gość gość
dla mnie ta sukienka z linku jest ok. czemu w czarnej nie można? w białych przyłażą masowo, choć biel powinna być tego dnia zarezerwowana wyłącznie dla panny młodej. ja noszę prawie wyłącznie czerń, nie założę niczego jasnego, chyba, że mi ktoś zapłaci, co najmniej 1000 zł :P lepsza czarna koronka, niż mdłe pastelowe worki, w których się wygląda jak ciocia klocia.

Ta sukienka z linku jest wyzywająca. Co byś założyła, gdybyś raczej chciała, żeby nie zwracano na ciebie uwagi? Czerwień w sumie może za bardzo się rzucać w oczy. Hmm.