Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LoOoOser

Aaaa gadałem z piękną aptekarką!

Polecane posty

jak już coś to ja rzucałem ha, ale mnie lubili, lubią, dziewczyny też nie sprawiają mi problemów jak loserowi, co podnieca się rozmową, nie wiem po co bajki wymyślacie

Zastanawiam się jaka jest przyczyna Twojej agresywnej postawy wobec świata. x agresja wobec idiotów, szczególnie na kafe, a świat olewam, nie jest ważny żeby zawracać sobie nim głowę

Albo dziewczyny chciały tylko od niego notatek jak od Darkera. :D

Aha, czyli masz manię wielkości. Osobowość zapewne narcystyczna i niskie poczucie własnej wartośc****ewnie trudne dzieciństwo.

Gość gość
Pewnie jak darker nosił za nimi torebki ewentualnie podwozil na ròchñsko:D

Albo dziewczyny chciały tylko od niego notatek jak od Darkera. x pisałem ci już, ŻADNA NOTATEK NIE CHCIAŁA, TYLKO MOJEGO TOWARZYSTWA, nie każdy był cio/tą taką jak ty .... nie mam niskiego poczucia własnej wartości, do mojej poprzeczki nigdy nie doskoczysz

Ktoś z normalnym poczuciem wartości nie jest tak agresywny w stosunku do świata jak Ty i Darker.

Nie wiem, skąd mam to wiedzieć? Pewnie mnie lubi, a w jaki sposób to nie wiem. Nigdy nie spotkałem aptekarki, która rozmawia w ten sposób, a do tego jest tak atrakcyjna. Trzeba przyznać, że jest dobra w te klocki. Dzisiaj np. ja poprosiłem o coś, a ona czy jakieś konktetne? Ja na to, że nie. A ona "niekonkretne. Dam Panu moje ulubione" z uśmieszkiem. Dobra jest we flircie i takich gadkach.

Gość gość
argen co ty taki podejrzliwy?

No widzisz, swoje doświadczenia na kogoś przerzucasz. A pomyśl, że są tacy którzy mają po kilkaset kobiet w życiu i generalnie są atrakcyjni dla kobiet. Ty patrzysz pesymistycznie.

Gość MaLwInKa 225
hahaha ja pie/rdole ale masz podniete co w tym dziwnego ze cos ci tam zaproponowała i sie usmiechneła? Aptekarze,sprzedawcy musza sie szczerzyc do klijentów,fantazje to ty masz nie ma co...

Ale ja nie mówię, że ona mnie kocha i że planuje ze mną ślub przecież. Tylko mówię, że robi super wrażenie i świetnie się z nią bawię.

Nie spotkałem nigdy aptekarki, która by rozmawiała tak jak ona. Świetna jest w tych gadkach. Inne po prostu podają produkt, czy pytają o jaki chodzi i tyle. Ona sama szuka haka, żeby nawiązać rozmowę, uśmiecha się, flirtuje, ton głosu.

Być może i co z tego? Mogę się wiele od niej nauczyć chociażby.

Gość MaLwInKa 225
Pewnie nie tylko do Ciebie tak zagaduje,nie ciesz wafla.

Zresztą któryś trener uwodzenia mówił, że najwięcej nauczył się od bardzo atrakcyjnych kobiet jeśli chodzi o sprawy damsko-męskie.

Gość gość
kurde argen ty już jak offerma się robisz. a kiedyś taki fajny byłeś

Argen, nie wierzysz, że można nad sobą pracować? Poprawić pewność siebie, być swobodniejszym przy kobietach i podrywać z sukcesami? ­ Ja wierzę, bo chociaż robię 10% tego co powinienem, to widzę efekty. Dzisiaj po wyjściu z apteki podeszła do mnie na ulicy dziewczyna. Cieszyła japę i zapytała mnie o jedną ulicę. Widziałem po jej minie, że to prawdopodobnie nie o ulicę jej chodziło. Bo ewidentnie się do mnie uśmiechała mocno. ­ Kiedyś byłem odbierany jako niepewny siebie, dziwny itd. czasami. Jak poszedłem na kurs z PUP, już po przeczytaniu materiałów i jakiejś praktyce, to byłem odbierany jako pewny siebie, dowcipny itd.

Może kiedyś Argen się weźmie za siebie. Ja też na początku pobytu na kafe byłem taki zrezygnowany. A od dwóch lat wiem, w którą stronę iść i jestem znacznie pozytywniej nastawiony. Nasz los leży w naszych rękach. Pewność siebie to rzecz do wytrenowania, jak mięśnie na siłowni.

Gość gość
Argen się podlizuje do darkera, żelki i njun to choragiewka, nawet na Maćka b próbował nalatywac bo tamci go nie lubia:D

"Ci, którzy działają osiągają kolejny poziom Ci co zamulają nigdzie nie dochodzą" Na yt zobaczcie kawałek "Rób swoje".

Gość gość
argen i darker mają podobne doświadczenia. jeden i drugi był dla dziewczyn na każde ich wezwanie. obaj cisi i spokojni. długo próbowali aż wreszcie dali sobie spokój.

Gość gość
ale z Ciebie kretyn :D znam takiego farmaceutę, który ma podobne gadki - a przy tym jest przystojny, pewnie niedopchana laska pomyślałaby, że jest podrywana, a ja od razu zauważyłam, że facet ma taki sposób bycia - ta aptekarka pewnie ten sam typ, założę się, że z każdym tak gada - farmaceuta z mojej apteki jak się okazało, podobne teksty wali mojemu facetowi i mojej babci :D więc zejdź na ziemię

Gość gość
ech loooser chłopie naczytałeś się jakichś pierdół pua itd. ale rozumiem w życiu się próbuje wszystkiego. ja tam uważam że kolega wyżej dobrze robi. oszczędza se stresu, pieniędzy i zdrowia na bezowocne poszukiwania. robi to co lubi. każdy ma swój limit porażek.