Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LoOoOser

Aaaa gadałem z piękną aptekarką!

Polecane posty

on jest już tak pier/dolniety że w każdej która się uśmiechnie widzi jej zainteresowanie

Ale z Was tępaki - przecież 100 razy pisałem, że wcale nie mówię, że ona chce za mnie za mąż wyjść, czy mnie przelecieć. W każdym razem świetnie się z nią wygłupia.

Ale z Was tępaki - przecież 100 razy pisałem, że wcale nie mówię, że ona chce za mnie za mąż wyjść, czy mnie przelecieć. x my piszemy o ZAINTERESOWANIU TOBĄ, tępaku

Sylvester Stallone podobno sto razy został odrzucony ze scenariuszem Rockyego, żona od niego odeszła bo nie chciał iść do normalnej pracy, a osiągnął wielki sukces. Dla mnie nie ma czegoś takiego jak limit porażek. Zresztą niczego nie uznaję za porażkę, raczej jako doświadczenie, które mnie zbliża do sukcesów.

Która będzie zainteresowana to się okaże. :) Ja patrze na działanie, a efekty się okażą.

nie porównuj się z nim śmieciu, on już coś robił, pracował, w twoim wieku zagrał w kilku filmach, a ty 30 lat i nic

Looooser Która będzie zainteresowana to się okaże. Ja patrze na działanie, a efekty się x w twojej chorej głowie już widziales zainteresowanie kilku mężatek