Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Arminka99999901

Piersi po ciąży...

Polecane posty

Gość Arminka99999901

Witajcie.Polecicie może jakieś ćwiczenia lub kremy/serum dobre na poprawe wyglądu biustu.Przed ciążą miałam zgrabny biust rozmiaru b teraz mam c ale to jak wyglądają....

Gość gość
Żaden krem ani ćwiczenia.na to nic nie pomogą. Tak to juz jest ze dzieciak rujnuje figurei organizm. Chcialas dzieciaka to teraz nie narzekaj i sie pogodz z tym ze obwisly cyc to norma i po następnym dzieciaku bedziesz je z podlogi zbierac.

Gość gość
DOBRZE DOBRANY STANIK! Z tego, co napisałaś takiego nie miałaś i nie masz, i to to, a nie ciąża jest główną przyczyną złego stanu biustu. Idź do któregoś ze sklepów tu: www.stanikowamapa.prv.pl/ A jak nie masz żadnego blisko to wpisz się do wątku "jaki powinnam nosić rozmiar" na forum Lobby Biuściastych.

Gość gość
A dbałaś przed i w ciąży? Bo jak nie to Ci za bardzo nic nie pomoże. Ja dbałam bardzo i nie mogę narzekać na jego jędrość. W sumie karmiłam 4 miesiące a raczej ściągałam. I szczerze nie wiem co Ci polecić po "fakcie". Mogę tylko napisać co używałam: wklepywanie olejku arganowego lub migdałowego, polewanie naprzemiennie ciepłą i zimną wodą, ćwiczyłam: ręce jak do "modlitwy" na wysokości biustu i napieranie przez 5 sekund i rozluźnianie. I tak ze 30 razy czasami 2 lub 3 razy dziennie. No i najważniejsze dobrze dobrany biustonosz. I tyle

Gość gość
Aha, tutaj też masz garść ważnych rad: www.forum.gazeta.pl/forum/w,32203,134584760,134585824,Re_Zanik_gruczolu_piersiowego_po_ciazy.html Cytat: "Jeśli masz zastrzeżenia co do jędrności swoich piersi, spróbuj przez pełny miesiąc: 1. spać w staniku (wygodny, luźny pod biustem, może być przymały w miskach - chodzi jednak o to, żeby przytrzymał biust) - to jest najważniejszy punkt programu 2. chodzić w dzień zawsze w dobranym staniku (lista sklepów, które służą szeroką rozmiarówką, a nieraz fachową pomocą, jest TUTAJ). 3. w diecie miej białko zwierzęce (ryby, chude białe mięso, oliwę z oliwek, mnóstwo warzyw i trochę owoców zawierających witaminę C) 4. pływać 5. stosować zimny prysznic na piersi 6. wcierać w piersi różne kosmetyki (wszystko jedno jakie, byle wcieranie trwało parę minut, a nie kończyło się po zapaćkaniu skóry preparatem) Zrób sobie (dla samej siebie) fotki piersi teraz i sprawdź po miesiącu, czy nic się nie zmieniło. "

Gość Arminka99999901
Dzieki za wypowiedzi,w sumie narzekać niemoge ale...zawsze mogłyby być lepsze.Ćwiczyłam też w ciąży i używałam różnych preparatów.Poprostu kiedyś niewstydziłam sie swoich piersi a teraz nawet śpie w staniku żeby maz mnie nago niewidział.

Gość gość
tylko pływanie i na przemian ciepły i letni prysznic (nie zimny ! ). Pocieraj też piersi naparem z rozmarynu i rób okrężne ruchy ramionami (ćwiczenia na wzmocnienie mięśni klatki piersiowej). Dobrze dopasowany stanik teraz to podstawa.