Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wieksza głowka na usg

Polecane posty

Gość gość
za 2 tyg. mam przyjsc i wtedy zrobi mi tylko usg i sprawdzi czy sie wyrownuja pomiary. Raz mam doła, raz mysle pozytywnie - skoro jak widac to częste przypadki. Ale hormony tez robia swoje:(

Gość gość
Też tak mam i boje się :(

Gość gość
autorko nie martw się !! Mój synek też miał główkę wieszka w stosunku do reszty ciała. Ginekolog powiedział ze wazne są takie kreski które sie pokazują na usg swiadczące o tym ze to nie jest wodogłowie. Mój synek ma dziś 9 miesiecy i jest zdrowy i teraz głowki wcale nie ma dużej w porównaniu do ciałka. Pamietam że tez sie martwiłam ale nie ma sensu !! Glowa do góry

Gość gość
dziekuje wszystkim za slowa otuchy.

Gość gość
U mnie tez tak jest.. Glowa wieksza o 4 tyg a srednica glowy wieksza o 3 tyg. Lekarz wykluczyl wodoglowie bo komory sa rowne i wszystkie przeplywy ok ale kazal powtorzyc krzywa cukrowa.. Zrobilam to wczoraj i czekam na wyniki.. Moze ty tez powtorz to badanie?

Gość gość
ja przez pol ciazy wysluchiwalam, ze kosc udowa odstaje od glowy o ponad 2 miesiace, brzuch o 4 tygodnie i ze moje dziecko bedzie krotko mowiac karlem. oczywiscie okazalo sie, ze to gow3no prawda za przeproszeniem i caly byl maly w porownaniu do glowy po prostu. nie martw sie na zapas