Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Atrakcyjna19

Dni niepłodne

Polecane posty

Hej dziewczyny! Czy to prawda, że 14 dni przed miesiączką mamy dni niepłodne? Mam 21 lat ale nie potrafię wyliczyć swoich dni płodnych i niepłodnych. Jeśli ktoś o tym słyszał,proszę o wypowiedź.

Gość gość
Wtedy są właśnie dni płodne...pamiętaj, że dni płodnych się nie wylicza a wyznacza. jeśli sama tego nie potrafisz, to możesz sobie kupić np tester na ślinę. Z tego co wiem sporo kobiet ma Afrodytę i się sprawdza

Gość gość
wiesz taka "antykoncepcja" jest dobra kiedy ewentualna nieplanowana ciąża nie była by tak do końca ciążą nie chcianą.. Jeśli nie chcesz zajść teraz w ciąże, nie wiesz czy chcesz spedzić reszte życia z obecnym facetem, nie masz warunków a ciąża utrudniła by ci teraz studia/prace/życie to lepiej się porządnie zabezpieczaj

Gość gość
Piza wymaga dobrej antykoncepcji.Najlepiej popytaj mamę jak ona to robiła i robi.

Gość gość
Witam Was moje drogie! Jeżeli miałybyście ochotę poczytać o wszystkim co nas, kobiet dotyczy - problemach kobiecych, ciąży porodzie i naszych dzieciach zapraszam na http://dumnamama.pl Jest to portal, który współtworzony jest z Wami - kobietami abyście mogły czytać to, co Was interesuje! Serdecznie zapraszam i życzę dużo, dużo zdrówka! :)