Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kupilam bluzę na allegro

Polecane posty

Gość gość

Dostałam zupełnie cos innego niż na zdjęciu, inny kolor, fason. Miała być malo używana a przyszła jakaś smierdzaca szmata znoszona tak ze moje ubrania po dwóch latach noszenia lepiej wyglądają. Smierdzi strasznie, jakby ktoś kupił stara szmate na ciuchach, odkazil czymś . Babka zalaczyła zdjęcie innej bluzy,nowki prawie. I ja się pytam skąd same pozytywy, ani jednego negatywa.

Gość gość
napisz do niej, że zaszła jakaś pomyłka (na początku bądź grzeczna, dopiero jak to nie pomoże gróź policją)

Gość gość
Odpisala ze to ta sama. Jutro jej wyśle zdjęcia z aukcji i tego co mi przysłała. Ze mogę odesłać. Ja się pytam skąd tyle oszustów bezkarnie robi ludzi w h**a? Dlaczego ma pozytywy same. Straciłam tyle czasu.

Gość gość
80 zł dalam a za darmo bym tego nie wzięła.

Gość gość
zrób zdjęcia tej bluzy, którą dostałaś i zachowaj kopertę, jako dowody. Napisz jej, że przedmiot niezgodny z opisem i chcesz zwrotu pieniędzy plus na przesyłkę z powrotem do niej, jeśli ona chce ją z powrotem. Jeśli się nie zgodzi, sprawa do allegro, zakładasz spór.

Gość gość
Juz się nie mogę doczekać, bo mimo iz jest w zamkniętym worku w przedpokoju dalej j***e , pomieszanie jakość proszków i chemikaliow

Gość gość
Na szczęście nie robi problemów, zobaczymy czy przeleje kasę.

Gość gość
za 80zł to nowe są, lepiej szukaj na allegro, zaznaczaj na bocznym pasku cenę do 80zł, stan nowe i multum ofert.

Gość gość
ja p*****le, szkoda mi ciebie, pare razy tak mialam, teraz kupuje w sklepach

Gość gość
Była piękna na zdjęciu i jak nowa.

Gość gość
Ja raz kupiłem płyte główną to przyszła z zepsutym portem ps/2 bo ten debil zapakował w jakiś cienki karton z jedną warstwą foli bombelkowej i dziwił się że przyszła ze zjeb///an//ymi portami ps/2. Podesłał mi kolejna jakąś upi///erdo//loną (widać że z piwnicy i nie sprawdzana) i powiedział że działa podłączam i ch/////uj nic nie działa to zaczynam znowu dzwonić koleś powiedział że to jest nie możliwe i że mam miesięczną gwarancję to odda mi pieniądze, a po przelaniu pieniędzy miałem jemu wysłać te 2 płyty główne które mi wysłał z******* I od tamtej pory się nie odzywał a pieniędzy nie ma. To nie był majątek bo zawsze mi się przydadzą kondensatory ale nie to zamawiałem. Nie miałem chęci i czasu żeby robić dym ale koleś miał same pozytywy.

Gość gość
Taka nowa bluza kosztuje 300 zł, myslalam ze spoko, malo używana kilka razy za 80. Najgorsze jest to ze allegro oddaje polowe kasy w takim przypadku, jak nie dojdziesz do porozumienia. Co za dziki kraj.

Gość gość
A negatywa mu nie wystawiles?

Gość gość
nowa kosztuje 300zł? może da się znaleźć taniej? dasz link do tej bluzki, chcę zobaczyć, co to za bluzka i udowodnię Ci, że da się znaleźć taką nową za 100zł.

Gość gość
To była gruba zimowa bluza Abercrombie, a linku nie dam bo mi spam wyskoczy

Gość gość
to nie moje konto więc nie ja decyduje. Powiedział mi kolega że wystawił pozytywa i liczy na rewanżyk.