Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

śmieszą mnie kobiety które myślą że zaimponują facetowii ....

Polecane posty

Gość Zuzanna Amelia ææ
Pieprz rosnie w rejonach tropikalnych

Gość wcale nnie
"bardzo teatralnie sie smarkasz. z akapitami i mimika godną holoubka." . Chłopie, nic Ci do tego.

Gość Zuzanna Amelia ææ
Nie mam pojecia. A Ty wiesz ?

Gość Zuzanna Amelia ææ
Lubisz duzo pieprzyc ?

na to wychodzi.ide jakies fajkintanie kupic.jak mi sie uda.zuzanno.amelio.

Gość Zuzanna Amelia ææ
Nie pal. Umrzesz zdrowszy.

Gość gość
Do inteligentnej panny która napisała, że facet który pracuję na koparce jest pustakiem... Śmieszna jesteś. To właśnie świadczy o zaradności życiowej, bo wszyscy nie mogą być pseudo "umysłowcami" :D Lepiej iść na koparkę i zarabiać 4 tysiące niż pracować za ledwo 2 w biurze. Studia są przereklamowane, studentów od cholery i zasuwają w Biedronce za najniższą krajową. A co do rozumu to można mieć magistra/doktora czy pracować w korpo a tak naprawdę być głupim jak but.

Gość gość
Pracowac w korpo a pracowac w korpo to moga byc dwie rozne bajki. W korpo pracuja setki ludzi od sprzataczek po dyrektora. Jak mi jakas laska mowi ze pracuje w korpo to pytam co tam robi. Tak samo jest ze studiami. Studia techniczne na polibudzie to jednak nie to samo co zaoczne na lekkim kierunku.

Gość gość
Ktoś musi sprzątać nasze syfy, więc nie uważam, żeby sprzątaczka była gorsza od dyrektora. Ale wierzcie sobie nadal, że jesteście tacy wspaniali :D

syfy robia sie od nadmiaru gazów wydalanych podczas siedzenia i pierdzenia w stołek.biorac pod uwage ze kadr kierownicza wzwyz zywi sie jakims k***wstwem byle drozszym i jak najmniej kojarzacym sie z polska sprzataczki powinny otrzymywac dodatek za prace w szkodliwych warunkach

Gość gość
Prymitywny facet leci na kobietę na zasadzie - liczy się sztuka, nie jakość.A ambitna kobieta kształci się dla siebie, a nie dla faceta.

nieprawda.dzisiejsze studia nie maja nic wspolnego z poszerzaniem horyzontow i nikt po to tam nie idzie.to zawodôwka a w zamysle aspirujacych do studiowania sposob i powod aby zyc kosztem innych i traktowac ich z gory.moje doswiadczenia ze studentami sa takie ze to kolki a po studiach zwiekszaja jedynie kompetencje w kolkowatosci

nie wiedziałam, że żeby facet pokochał kobietę, to trzeba mu "imponować". - aczkolwiek topik wygląda na założony przez panienkę bez perspektyw, która chce dokopać tym bardziej wykształconym. - tyle, że to trochę jak łysy o beton, bo nie o tytuły i kierunki w tym wszystkim idzie, ale o chemię, namiętność i pożądanie :)

Gość gość
Dla facetów liczą się duże cycki, długie nogi i ładna buzia, jak to masz to ma gdzieś czy jesteś po zawodowce czy masz habilitacje

Gość gość
,,Dla facetów liczą się duże cycki, długie nogi i ładna buzia, jak to masz to ma gdzieś czy jesteś po zawodowce czy masz habilitacje" - cha cha, no dokładnie. Jak tylko stworzą dobrej jakości femboty, to dla większości z nich baba będzie zupełnie zbędna.

dla facetow liczy sie to co kobiete odroznia od mezczyzny.a ze w dzisiejszych pozostaly z tego tylko cycki dupa c**a itd to juz raczej nie facetow wina.trudno wymagac od faceta zeby wiazal sie z drugim facetem bo kobietom nie podoba sie to jak je pan bog stworzyl

Gość gość
To ty od prestiżu ? Zawsze konczysz temat zapytaniem Hehe, durnowaty styl