Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ORYGINALNE CIUCHY ZA ŚMIESZNĄ CENĘ

Polecane posty

Gość gość

Witam, zachęcam do obejrzenie oferty zagranicznych ciuchów, za śmieszne pieniądze, licytacje od 1 zł firm których w Polsce nie znajdziesz nick: juicystuff89 na allegro

Gość gość
Jezu, ale masz kiepską ocenę sprzedaży. W zyciu u Ciebie bym nie kupiła :/

Gość gość
Ja tak samo , zresztą nic mi sie nie spodobało

Gość modaland
Jeśli chcecie kupić oryginalne rzeczy za śmieszne cenę to zapraszam do dobrych i tanich ciucholandów. Wiem, że powstała nowa strona - katalog internetowy ciucholandów i outletów w całej Polsce - www.modaland.pl. Można dodawać zdjęcia i znaleźć według różnych kryteriów sklepy w każdym mieście. A Wy chętnie korzystacie z lumpeksów? Pozdrawiam.

Gość gość
Lumpeksy przez net to wg mnie porażka, ciuch może wyglądać fajnie, a w dotyku być zmechacony jak ostatni łach, no i cenowo się to kompletnie nie opłaca

Gość Modaland
Oczywiście każdy ma prawo do własnej opinii jednak wiele osób korzysta z ciucholandów...Może po prostu nie trafiłeś/nie trafiłaś na taki w którym można coś ciekawego spotkać. Wejdź na stronę i sam sprawdź bo niektóre dodane ciuchy mogą imponować i ceną i wyglądem.

Gość gość
ale własnie o to mi chodzi, że wyglądu nie da się ocrzez net, ciuch moze wyglądać super, a na żywo mieć milion pęczków i być zużytą szmatą

Gość modaland
Dla mnie żadna frajda kupować ciuchy przez internet choć są i pewnie zwolennicy, ja tam wolę zawsze przymierzyć, obejrzeć, dotknąć materiał... Przez neta kupuje tylko rzeczy domowego użytku etc. Ciuch może wyglądać super tylko na zdjęciu tak jak mówisz ale mając opinie innych łatwiej jest znaleźć coś w wysoko ocenionym sklepie niż np. w No Name... A taka możliwość wyboru dobrego ciucholandu daje właśnie strona modaland.pl :)