Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

paanterra

tłumienie uczuć..,

Polecane posty

. Dzis dowiedzialam sie o śmierci mojej cioci, ktora zmarla dzis rano... Chorowala na raka... Ale nie plakalam, inni wokól z rodziny plakali, a ja nie... Jeszcze myśli typu, ze dla niej to lepiej juz, bo przynajmniej sie nie meczy juz... No i ogólnie wszystko na spokojnie... Jeszcze jak wychodzilam od babci z domu to piętro niżej trumnę wynosili bo sąsiad im zmarl... No widok nieprzyjemny... No ale ok we mnie oczywiscie spokoj, jeszcze z chlopakiem szlam i on az musial stanac i zaczekac na tej klatce, bo nie mogl patrzec na ta trumne... Ja oczywiscie spokojna... Ale kiedy przyszla noc i kladlam sie do lozka, juz oczywiscie jakieś takie dziwne uczucie.., lampkę musialam zostawic zapalona, bo juz jakieś dziwne myśli mnnie lapaly.., no i zasnelam i mialam okropny koszmar o tym, ze pali sie u mnie w kuchni, leca takie okropne iskry a ja probuje zgasić pożar zanim rozprzestrzeni sie do butli z gazem... Ogólnie sen taki nkeprzyjemny i pelny leku, obudzilam sie z takim jakims nieprzyjemnym uczuciem strachu itp... Aż musialam otworzyć piwo które mialam w szafce żeby jakoś zwalczyć te okropne uczucie leku... Czy to jest tak ze tlumie w sobie uczucia jak jestem w towarzystwie innych i jestem twarda, a kiedy zostaje sama to wszystko we mnie pęka i ze mnie wychodza te tlumione uczucia? Wolalabym juz naprawdę tak jak inni plakac na wieść o jakiejś zlej nowinie, a nie przezywac to w taki sposób...

Gość gość
ale ty biedna

No wiem ze to żaden problem ale po prostu musialam to gdzieś napisać żeby trochę odreagowac

No wlasnie, tylko ze te uczucia jakoś ze mnie wychodza w zwolnionym tempie... Dopiero jak jestem sama. Przy kims nie potrafie plakac

moze nie byla ci wystarczajaco bliska... oczy mi sie kleja, ide spac, dobranoc... :P:)

Bardzo ja lubialam... Jak chorowala to często mi się snila... dobranoc.

Gość gość
Jak lubiAłaś to pewnie będzie cie odwiedzać po śmierci :classic_cool:

Gość gość
Dziekuje... A juz mi bylo trochę lepiej... :P