Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

uzalezniony od GTAV

Polecane posty

Gość gość

czesc. moj narzeczony jest uzalezniony od tej p***************ej gry. Mam juz tego dosc bo on ma w d***e wszystko i nic nie robi tylko gra. przejelam jego obowiazki domowe, bo przeciez same sie nie zrobia. klocimy sie jak nigdy wczesniej. od kilkunocy spie sama bo on gra. cala nos i pol dnia, przez kolejne pol dnia spi i wieczorem idzie grac. Co mam na to poradzic? jak tylko mu cos powiem to ma pretensje ze nie wolno mu chwile pograc i zawsze zaczyna ta sama spiewke.. ze mnie utrzymuje. Ja nie pracuje, chodze do szkoly zaocznie i pobieram alimenty na siebie, mam 23 lata.

Gość gość
jakbys chcial k***a wiedziec to on nie chodzi do roboty, to jego pracownicy na niego pracuja. A pralke mamy. chcesz wiedziec jakA?? Samsung z eco bubble.. Nie musimy prac w misce tak jak ty. Puki nie zaczal grac to interesował się mną nawet bardzo. Teraz ma klapki na oczach.

Gość gość
a jaki ma nick online? pogramy razem :D a gra jest przednia, szkoda że krótka miałem niedosyt jak ją skończyłem, online moim zdaniem mogli by lepiej zrobić, są już napady?

Gość gość
nick ma miedziumaly. Milego grania

Gość gość
Zrobić zdjęcie pralki ? Ze mną.. Hah. Ze mną jest z***biscie, mam branie jak nigdy dotąd ale jestem wierna. A on mi nie. Wole pasożytować niż z*********ć za najniższą krajową i mieć zniszczone cialo tak jak "CO K***A"

Gość gość
Ta gra cos reprezentuje ? ciekawe co? pewnie k***a tych wszystkich uzaleznionych facetów, bo jakis typ biega po ulicy!

Gość gość
W towarzystwie gry.. HAH. raczej PS3 niż gry.. tak pomijając fakt, ze dzieckiem też sie nie interesuje

Gość gość
no dobra jest i śmieszna ta gra pozwala się zrelaksować i bardzo wciąga :D i jak widać na tyle że rozwala związki hehehe :) ja do swojej też nie chciałem jeździć jak grałem w tryb fabuły ściemniałem że zmęczony jestem :D

Gość gość
Krzyżyk na drogę!