Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mena123

Wiosna,lato niby dłuższe dni a czasu jakby mniej, tez tak macie

Polecane posty

Gość mena123

Czy u was tez tak jest. Niby jest dłużej widno, dzień dłuższy a czasu na wszystko mało. Nie wyrabiam się. Córka po południu tylko biegała by na podwórku. Kończę prace o 15:30, odbieram córkę z przedszkola i o 16 jesteśmy w domu. Szybko cos zjemy i córa widząc koleżanki i kolegów przez okno wyrywa się już na podwórko. Bawi się do 19, powrót, kolacja, kąpiel i jest 20:30. Codziennie ćwiczę a to mi zajmuje 45-60 minut. i koniec dnia. Niby dzień długi a czasu jakby mało. Mąż pracuje na różne godziny, często rano jest w domu a wieczorami i w nocy ma dyżury - pracuje w służbie zdrowia. A jak jest u was?

Gość gość
a u nas kur//wa nie ma dnia, zydy ukradly

Gość mena123
a i jeszcze jedno pytanie,czy wy tez rozmieniacie 100zl,zeby miec wiecej pieniedzy?:)

Gość mena123
up

Gość gość
ja nie rozmieniam :) i u mnie dnia nie ukradli

Gość gość
U nas odwrotnie, zimą był tylko powrót z pracy, obiad, kapanie dziecka i spać a teraz ok 20 dopiero wracamy ze spaceru, po pracy zaczynamy dzień :)

Gość gość
Nie tyle czasu mniej, co zajęć więcej :) Bo jak pogoda ładna i dłużej widno, to dziecko jest dłużej aktywne, spacery przed i po południu, dużo więcej czasu spędzamy na dworze, bo przecież szkoda nie wykorzystać takiej pięknej pory roku :) Ja też wracam z pracy koło 15 albo 17, zjadam coś i zabieram córkę na spacer, jesteśmy poza domem do 19-19.30, wracamy na kolację i kąpiel a wieczorem też jeszcze czytamy, bawimy się z córką i mężem...Spać chodzimy nie wcześniej niż o północy, ale szkoda czasu na sen w takie piękne dni :)