Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

studia po 40

Polecane posty

Gość gość

mam 40 lat męża ,2 dzieci, chce iść na studia, rodzina znajomi uważają ze nie warto , zwłaszcza ze mam już wyższe wykształcenie i co z tego mam??? nic!! więc zastnawiam się czy warto i jaki kierunem wybrać , czy nie będzie to marnowanie pieniędzy?

Gość gość
Ja mam 35 lat i poszłam do szkoły policealnej (wszyscy młodsi). Warto :) Też mam wyższe wykształcenie. Moje zawody uzupełniają się, mam lepszą pozycję na rynku pracy, robię, co lubię, dowartościowuję się. Tylko na Twoim miejscu nie szłabym na kolejne studia, tylko, tak jak ja - do policealki. 1. Taniej 2. Rok-dwa łatwiej wytrzymać 3. Mniej egzaminów 4. Poziom... czy na studiach czy w policealnej jak chcesz coś umieć, musisz się dokształcać A co do kierunku, ucz się tego, co Cię interesuje, co chcesz robić, czego nie możesz nauczyć się sama albo co współgra z Twoim zawodem który już masz

Gość gość
warto jesli po nich bedziesz pracowac na 100% no chyba, ze idziesz by poszerzyc zainteresowania Skoro masz studia to czemu nie pojdziesz na podyplomowe?

Gość gość
znam kobiete co jest babcią, ma 46 lat i poszła na studia bo ma maturę , nie 3 wieku tylko normalna uczelnia nie rozumiem tych dylematów kobiet w polsce, starają sie być takie dostosowane do wieku, że nie wypada, że nie można , że nie warto, za późno w cywilizowanych krajach kobieta robi co chce bo jest człowiekiem i nie pyta społeczeństwa czy to będzie stosowne

Gość gość
mona studua no na spokojnie :) www.youtube.com/watch?v=-3J8KSM8Zeg

Witam! Może właśnie wybrać studia podyplomowe i podnieść swoje kwalifikacje w danej dziedzinie. Ze swojej strony polecam zapoznanie się z oferta takich studiów w Wyższych Szkołach Bankowych. Po szczegóły zapraszam na nasza stronę internetową wsb.pl Dodam również, że obecnie mamy promocję, w której zapisując się na studia do 30 czerwca można zaoszczędzić aż 1000zł. W razie pytań jestem do dyspozycji. Pozdrawiam, Małgorzata Wieczorek Online Ekspert WSB

Gość samarenka
Pani Małgorzato a ta wasza oferta zniżkowa na studia podyplomowe jeszcze trwa? Czy już została zakończona?

Gość gość
U nas na uczelni na licencjacie była babka 58 letnia, nawet całkiem dobrze jej szło. Teraz jest na magisterskich.

Witam! Droga samarenko nasza promocja trwa do 11 sierpnia i zapisując się w tym terminie na studia podyplomowe można oszczędzić 600zł. Pozdrawiam, Małgorzata Wieczorek Online Ekspert WSB