Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kolczyk w pępku zrobić??

Polecane posty

Gość gość

Opłaca się go robić czy nie?? Podobają mi się, ale nie wiem czy nie będzie mi przeszkadzał.

Gość gość
nie, ble

Gość gość
nie rob!! beznadziejnie to u dziewczyn wyglada

Gość gość
..

Gość gość
Moj facet twierdzi, ze to d****arsko wyglada, wiec wybil mi to z glowy ;P

Gość gość
nie rob- ja mialam faze na kolczyc bo lubie bizuterie- a kupic ladny kolczyk wg mojego gustu to graniczy z cudem. do tego 1 raz mialam zle zrobiony- troche krzywo a i tak poprawialam goscia. potem papralo mi sie rok i wyjelam. okazalo sie ze nie powinnam byla wsadzac sobie stali chirurgicznej tylko tytan. tak tez zrobilam bylo ok ale utylo mi sie i kolczyk nie wygladal juz dobrze, zbladlam to bylo jeszcze gorzej. moj facet nie lubi kolczykow ale jakos to zbolal. jednak po tym kolczyc zaczal troche "latac" mi w dziurce i nasluchalam sie co to nie bedzie w ciazy to wyjelam- teraz mam brzydka dziure ktora zarosnie tylko wsrodku a z zewnatrz bedzie jak jest

Gość gość
co ja tak z tym "kolczyc"? :D sorki moj blad

Gość gość
W nosie se zrob,taki jak byki maja bedziesz piekna:-)

Gość gość
czemu nie to fajnie wyglada na spokojnie :) www.youtube.com/watch?v=-3J8KSM8Zeg

Gość gość
A papranie to fakt. Siostra miala i tez w nocy czasem krew jej leciala, jakies swinstwa tam wogole sie działy :/ Moze miala zle przebite? Nie wiem, ale nie bylo to fajne. Szybko dosc wyjela ale brazowy slad zostal po prezkłuciu.

Gość doraaaa
a co tam podpisze sie. no wlasnie ten slad jest najgorszy i jeszcze poczytalam jakie to wielkie rozstepy z tego sie dziewczynom w ciazach porobily. ja ogolnie lubie kolczyki w pepku- zeby nie bylo- ale musi byc sliczny brzuszek i ladny kolczyc. no i dobre przebicie hehe. za 1 razem gosci mi zrobil i chcial zostawic prawie po skosie

Gość gość
wbilam w google 'kolczyk w pepku'. niekotre obrazki sa obrzydliwe az.. pepek boli ;P

Gość gość
Ja mam zamiar iść do dobrego salonu, nie do byle jakiego.. dużo wiem o piercingu. Co do ładnych kolczyków, na wildcat są świetne, nie jakieś świecące z kryształkami tylko w innym stylu.. -http://www.wildcat.pl/catalog.php?cat=92

Gość gość
Ja w ciąży nie mam zamiaru być nigdy także :P brzuch mam ładny

Gość gość
Jeszcze nie wiesz co cie czeka

Gość gość
Ja na piercing dobrze reaguję, nawet w miejscach w których długo się goi, ja w ogóle nie czułam bólu po przekłuciach i nic się nie paprało.

Gość gość
d****a

Gość gość
:)

Gość gość
Ale co to za pytanie czy się "opłaca"?! Nie rozumiem...podoba Ci się, to rób, nie podoba to nie rób. Ja mam w pępku już ponad 10 lat, bardzo go lubię, a czasami w sumie zapominam, że go mam. Nic mi się nigdy nie "paprało", zagoił mi się dosłownie w dwa tygodnie. Ale na mnie wszytko się tak goi :) A opinie facetów na ten temat to ja mam daleko w tyle... Moje ciało, moje decyzje.

jak ci sie podoba to rob, ja mam w pepku kolczyk od 13go roku zycia, czyli 12 lat - nie znudzil mi sie, nie zdejmuje go nigdy, nie mialam problemow, zakazen czy innych p*****l

Gość gość
opłaca?