Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matura 2014

NIE ZDALAM MATUR USTNYCH Z POLAKA I ANGOLA CO ROBIC

Polecane posty

Gość matura 2014

nie zdalam tych matur rodzice sie na mnie uwzieli i w dodatku moj facet mowi ze mnie kocha i w ogole a po seksie zachowuje sie jakby nie kochal mnie tak mi sie wydaje ze on chce mnie tylko zaciagnac do lozka co robic z tymi maturami i z tym facetem

Gość gość
Idź do szkoły policealnej, zrób sobie zawód i wyjdziesz lepiej na tym niż większość po studiach. Faceta kopnij w tyłek, albo przestań za nim latać. Jak on zobaczy, że wcale nie jesteś od niego zależna zacznie się starać. Jak nie zacznie to go kopnij w tyłek. Ale w sumie.... ja sama swojego życia nie umiem ogarnąć, więc nie musisz słuchać się "moich" rad. :)

Gość gość
Jedz do niemieckiego burdelu tam zdasz wystkie egzaminy potrzebne do zycia:-)

Gość gość
najpierw szkola potem dopa,a tera masz mozg miedzy nogami:P

Gość matura 2014
no dobra na serio to zdalam ustne ale chcialam tak napisac zeby wiecej osob odp . bo tak serio to chodzi o to ze ja nie latam za tym chloapem on sam zawraca mi glowe najpierw mowi ze mam z nim zamieszkac ze mnie kocha ze mysli o mnie a po seksie juz czuje ze jest inaczej rzadko sie widujemy a jak piszemy ze soba i pytam sie kiedy on sie okresli co do naszego zwiazku to mowi ze to nie rozmowa na tel i pogadamy jak sie spotkamy a potem wiadomo co jest ...

Gość gość
niemieckie burdele sa slabe,radze do serbskiego:)

Gość matura 2014
przeciez napisalam tak tylko dlatego zeby wiecej osob odpisalo czopy!!!

Gość gość
dziecko ty chyba ani podstawowki nie masz zaliczonej.

Gość matura 2014
wiem ze tu nie ma sie kogo poradzic ale tak tylko pisze zeby sie wygadac . a co do matury ustnej z polaka to podobno nie da sie jej nie zdac pozdro;)

Gość matura 2014
zwracam sie do normalnych osob ktore sa w stanie odpowiedziec na to co napisalam o tym chlopaku a nie pisac glupoty z nudow. podstawowke mam juz dawno za soba

Zrob to samo, ale tak by czol, ze to ty go bzyknelas. Nie pozwol mu skaczyc chocbys miala udawac. To potworny szok dla facetw, zmiana roli w podmiot. Jak to zrobisz , napisz, jaki efekt.

Gość matura 2014
watpie czy on to w ogole zrozumie lub sie nabierze na to ,moge sprobowac, ale nie to ze mam sie za wyksztalcona, ale on nie rozumie prostych slow a co dopiero jakies przeslanki i aluzje

Gość gość
popraw mature, masz na to 5 lat, w miedzyczasie idz do szkoly policealnej, facet niech spada, jeszcze cie zaplodni i kto dzieciaka utrzyma? oni zawsze kochaja "przed"

Gość matura 2014
napisalam przeciez ze klamalam z ta matura zdalam ja tylko tak napisalam zeby wiecej osob weszlo i mi odp w sprawie tego faceta. a co do niego to chyba przestane sie z nim widywac w ogole

Gość gość
nie czytalam calego topiku, olej go - raczej cie wykorzystuje, spotkasz jeszcze fajnego, jak nie kochasz tego i zycia bys za niego nie oddala, to splaw go

Gość matura 2014
gosciu z 12 23 no niestety byla juz taka sytuacja : sklamalam ze jestem w ciazy a on naslal na mnie jakas dziewczyne pisala do mnie ze mam sie od niego odczepic ze on jest jej teraz i potem sie okazalo ze to niby ze strachu ze niby ona sama pisala sranie w banie a ja odkrecilam to i powiedzialam ze ta ciaza to pomylka. wiem ze nie mozna klamac i szantazowac ze sie jest w ciazy ale chcialam zobaczyc jego reakcje

Gość gość
no to zobaczylas? odpowiedz mi, kochasz go, oddalabys za niego zycie? albo czy uwazasz ze to ten, z ktorym moglabys spedzic reszte zycia? nie ma nie wiem, tak lub nie, jak "nie", to przegon przyglupa ru/chacza

Gość matura 2014
ok rozumiem. chcialam sie wygadac wiem przeciez ze to jest nieczysty uklad i wiem ze powinnam przestac sie z nim spotykac ale jednoczesnie myslalam ze mam jeszcze czas ze jak skoncze szkole to uloze sobie zycie i wtedy to zakoncze a na razie tak jest po porstu "wygodnie" nic nie robic z tym . tak ja tez gram nieczysto nie kocham go i zycia bym za niego nie oddala

Gość matura 2014
ok rozumiem. chcialam sie wygadac wiem przeciez ze to jest nieczysty uklad i wiem ze powinnam przestac sie z nim spotykac ale jednoczesnie myslalam ze mam jeszcze czas ze jak skoncze szkole to uloze sobie zycie i wtedy to zakoncze a na razie tak jest po porstu "wygodnie" nic nie robic z tym . tak ja tez gram nieczysto nie kocham go i zycia bym za niego nie oddala

Gość gość
jesli ci tak wygodnie, to w porzadku... twoja decyzja, co z tym zrobisz i kiedy

Gość matura 2014
a ta reakcja na ciaze byla raczej zlozona bo najpierw mowil ze sie pobierzemy zamieszkamy razem ze szkole jakos skoncze on poszuka lepszej roboty ze powiemy razem rodzinie a jak uplynelo kilka dni to zaczela pisac ta dziewczyna

Gość matura 2014
ale teraz gdy skonczylam szkole srednia i chce rozpoczac nowy etap i zyc bardziej "na serio" to juz przetsalo mi byc wygodnie i swiadczy o tym nawet fakt ze tu napisalam i chcialam sie wygadac i jednak zakoncze to

Gość gość
albo on ja tez bzyka, albo to jakas jego kuzynka

Gość matura 2014
nie raczej nie bzyka nie to ze wierze w opinie ludzi ale nie mieszkam w duzym miescie i ludzie znaja tego faceta i opinie o nim jest taka ze w tych sprawach to on wielkie ****adlo nie jest jak juz bzyka to jedna i on sam nie raz mowi ze taka opcja nie wchodzi w gre mozemy sie spotykac tlyko jak nikogo nie mamy . a ta laska to znajoma po prostu chciala "pomoc" . kaZdy ma jakichs znajomych tak jak ja mam np kolegow z klasy to on ma koleznake z pracy

Gość matura 2014
kurcze r u :chadlo nawet nie wchodzi ;p