Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piękna Alicja

Łatwy Sposób na intensywną i szybką opaleniznę

Polecane posty

Gość Piękna Alicja

Jestem z wykształcenia mgr.Chemii i chcę wam moje kochane dać łatwy i naturalny przepis na krem do szybkiego i intensywnego opalania. Kluczem do sukcesu jest sok z kalafiora. Przepis na krem : Potrzebna nam będzie sokowirówka . Dwa duże kalafiory. Dwa ząbki czosnku. Cztery łyżki oleju kokosowego lub lnianego. Pół cytryny a właściwie jej sok Dwa duże awokado Jeden ogórek. _ Sok z kalafiora wyciskamy do naczynia _ Dodajemy olej kokosowy i mieszamy aż do połączenia składników _Teraz musimy zmielić ogórek dodając sok z cytryny i zmielone awokado Łączymy wszystko razem i wyciskamy czosnek do kremu. Teraz wystarczy się tylko nawilżyć kremem i poleżeć ok.2 godzin dziennie przez dwa dni na słoneczku . Dziękuję. oto przykładowy efekt po 2 dniach opalania średniej karnacji - http://zapodaj.net/04fb1d08fb41a.jpg.html

Gość gość
Opalanie jest niezdrowe, rujnuje naszą skórę. Wolę samoopalacze. Przy okazji nie marnuję czasu na bezsensowne leżenie na słońcu.

Gość gość
opalanie jest bardzo zdrowe tylko nalezy to robic z glowa, samoopalacze to czysta chemia i to jest niezdrowe a nasza skora potrzebuje slonca aby miec witamine D,

Gość gość
Co to za baba, dlaczego nie dałaś swojego zdjęcia skoro jesteś piękna? :P

Gość gość
Do wyprodukowania witaminy D nie potrzeba lezenia plackiem na słońcu i opalania. Wystarczy zwykłe chodzenie podczas dnia. Chcesz mieć przebarwienia, zmarszczki, bruzdy, nowotwory skóry i zaburzenia DNA Twoj wybór. Ja preferuje samoopalacze i wszystkim polecam. Do tego mozna również stosowac wszelekiego rodzaju bronzery.

Gość gość
A ten czosnek to po co ?

Gość gość
Brakuje jeszcze soli i pieprzu.

Gość gość
Czosnek to najważniejszy składnik tej mikstury, lubicie się opalać z wampirami?!

Gość gość
Czosnek zawiera siarkę a kalafior melatoninę .Bardzo fajny przepis widać że wszystko jest przemyślane .Całkowicie naturalne. SAMOOPALACZE TO CHEMIA NIEORGANICZNA ,jako chemik wybieram sposób autorki tematu.

Gość gość
Kalafior nie zawiera melatoniny, tylko powoduje ze organizm jej więcej wytwrza, ale to nie pomaga w opalaniu tylko w zasypianiu. Nie myl malatoniny z melaniną, która wytwarza się w skórze w trakcie opalania.