Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalusia lilusia

jaki zabieg na twarz najlepszy ?

Polecane posty

Gość lalusia lilusia

po porodzie zrobila mi się bardzo brzydka cera, tlusta, duże pory, zaskórniki. chciałabym pojsc do kosmetyczki lub do dermatologa, ale nie wiem na jaki zabieg, nie znam się na tym. doradzcie cos proszę.

Gość lalusia lilusia
no i wlasnie nie wiem czy lepiej do kosmetyczki czy od razu do dermatologa.

Gość Agis344
skoro po porodzie to kwestia hormonów i tu kosmetyczka nic nie pomoże. długo jesteś po porodzie? może poczekaj jeszcze trochę, aż organizm sam dojdzie do równowagii

Gość lalusia lilusia
niestety :(

Gość lalusia lilusia
10 miesięcy, karmie piersią i na razie nie mogę brac hormonow. kiedyś miałam już taki problem i pomoglo mi od razu diane 35.

Gość lalusia lilusia
na razie musze sobie pomoc z zewnątrz. jak przestane karmic to wezme hormony. niestety teraz musze to wszystko zakrywać fluidem, mam już dość, zwłaszcza,ze robi się cieplo.

Gość Agis344
możesz sobie pomóc odpowiednim odżywianiem, dużą dawką snu żeby hormony szybciej się stabilizowały a z zewnątrz polecam glinkę, fluid tylko pogarsza sprawę więc uważaj. super matuje a jednocześnie działa antybakteryjnie krem siarkowa moc z Bielendy. nie smarów też twarzy żadnymi tłuściohami

Gość Agis344
ja na twoim miejscu zastanowiłabym się nad zakończeniem karmienia, sama karmiłam 14 miesięcy a teraz myślę że to za długo. ale to tak na marginesie