Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Grzeszę głupotą co z tym zrobić?

Polecane posty

Gość gość

czytam książki,uczę się a i tak jestem głupia co robić?

Gość gość
uczysz się - wiadomo, że w szkołach uczą tylko głupich teorii i wymysłów prawie, a jakie książki czytasz ?

Gość gość
Harry Potter, Zmierzch....

Gość gość
jakieś tam babskie powieści...jak tak łażę po bibliotekach to nie widzę nic lepszego

Gość gość
i co ci z takich książek, poczytaj coś co znajdziesz jeśli będziesz na to gotowa, to dobre książki na rozrywkę i bogacenie słownictwa ale nic poza tym

Gość dr trupek na dyżurze
Nie wiem o co ci chodzi? Można być bardzo oczytanym i być głupcem w wielu życiowych sprawach. Można też odwrotnie. Natomiast jeśli nie widzisz w bibliotekach, księgarniach nic interesującego, to raczej oznacza, że nie masz zainteresowań w kierunku literatury.

Gość gość
nie prawda, to, że ona nie widzi nie oznacza że niema, zobacz ile książek jest w księgarniach, założę się że mają nawet coś o nauce ana//la :D

Gość gość
no to polećcie mi coś mądrego skoro z was tacy intelektualiści

Gość gość
idz do psychologa i mu o tym powiedz.

Gość gość
czytaj takie książki które ci rozszerzą świadomość, dadzą szerszy wzgląd na świat lub też rozszerzą umysł, nie sądzisz, że jakiś tam zmierzch to zrobi ?

Gość gość
kto szuka ten znajduje, ja nie będę ci nic polecał bo sama musisz coś znaleźć i wtedy zacząć czytać z własnej inicjatywy a dlaczego tak ? ja wiem dlaczego

Gość dr trupek na dyżurze
Nie znam ciebie i nie wiem, co możesz, zechcesz przeczytać. Nie wiem co jest dla ciebie trudne, co łatwe. Co mam ci polecić? Conrada, Dostojewskiego? Jeśli nie czytałaś nigdy klasyki, to pewnie nie dasz rady. Rzeczy popularnych czytam mało i raczej z wąskiego zakresu, więc nie wiem co miałbym ci polecić.

Gość i co pizdeczko
trupek, oto przykład idioty po szkole, czuć to samymi wypowiedziami i tym co przekazał ale sam nie widzi

Gość gość
znaczy pisałem o trupku jako idiocie, i co takiego zdobędzie przeczytając pana dostojewskiego czy jak go rodzice nazwali albo walić to ?

MAM, mam dla ciebie książkę maleńka ! Jeśli chcesz, to czytaj, sam nie skończyłem ale z pewnością dzisiaj to zrobię, jednak zrób to do końca i cały czas miej otwarty umysł, co znaczy abyś niczego nie łykała jak kwoka lecz również odpuściła wszelkie osądy, po prostu czytaj i myśl czystym umysłem. - "Summerhill" A. Neil.