Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tatuaż szczecin

Polecane posty

Gość gość

Cześć :) Mam do Was pytanie :) Jaki salon tatuażu w Szczecinie byście poleciły? Chce sobie zrobić jakiś mały tatuaż na karku

Gość robix44
Wiem z doświadczenia, że bardzo trudno znaleźć studio tatuażu spełniające oczekiwania, dlatego polecam Rybak Tattoo, bo robią dobrą robotę za stosunkowo niską cenę.

Gość gość
gonzo !!!!!! :)))))

Gość gość
Ja też tatuowałam się w Rybak Tattoo - miałam zamiar skorzystać z laserowego usuwania tatuażu, ale w zamian zaproponowano mi naprawę dotychczasowego wzoru. Zgodziłam się i wynik jest super :)

Gość zenekt
Praktycznie cały jestem wytatuowany od góry do dołu. Kocham wzory nietypowe, mechaniczne, kreatywne projekty.Dlatego polecam Rybak Tattoo zna się na rzeczy i wiele razy pomógł mi odnaleźć właściwą inspirację. Dzięki wielkie.

Szczerze mogę polecić ci Rybak Tattoo. Tomasz Rybak to profesjonalista jakich mało, zawsze chętnie i dobrze doradza w wyborze i wykonaniu tatuażu. Myślę, że jak wybierzesz to studio nie tobędziesz żałować.

Gość gość
ja tez mam zamiar zrobic dziare

Gość fijona

czasem warto przejechać się nieco dalej ale mieć pewność, ze tatuaż od A do Z będzie dokładnie taki jak sobie wymarzyliśmy 🙂 ja wylądowałam aż w Warszawie, w polecanym mi przez znajomych ze stolicy studiu Jah Love Tattoo. I jestem mega zadowolona, ze tak się stało 🙂 super ekipa, rewelacyjne tatuaże i rozsądne ceny. Jesli zdecyduje się jeszcze na kolejną dziarkę to też tylko w tym miejscu.

fijona no to witaj w klubie 🙂 ja chodze do Jah Love Tattoo w Warszawie regularnie od dokładnie 2 lat, w tym czasie zrobiłam sobie tu już 5 tatuaży 🙂 część z nich zrobiła Kinga, część Aneta. Mój facet chodzi do Henia. Fajna i mocno utalentowana ekipa.