Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Głupie pytanie o sandały

Polecane posty

Gość gość

Zakładacie dzieciom skarpetki jak maja na nóżkach sandały, nie piszcie, że musza być białe :) haha. Ale pytam na serio czy wypada np. w niedziele do sandałków założyć małej skarpetki

Gość gość
Wg mnie tak. Po co ma sobie nogi obcierac. Sa ttakie ladne skarpetki dla dzieci z falbankami czy kokardkami.

Gość gość
ja nie zakładam ,ale ja mam chłopaków u dziewczynek widziałam ładne skarpetki w sandałach ale moim zdaniem sandały nosi się po to aby noga oddychała i była goła i nie potrzeba nakładać skarpet.

Gość gość
i kolejne pokolenie wsioków rośnie, bo im się od małego takie rzeczy robi.

Gość gość
no i akurat trzeba kupić dobre buty aby noga się nie obcierała ,moim dzieciom nogi się obcierają w sandałach ,co ty masz za buty że noga ci się obciera .

Gość gość
zakładamy, przeważnie dla dziewczynek są śliczne

Gość gość
zakładam skarpetki bo i córka mała...sądzę że by ją obcierały na gołe nóżki..jak będzie starsza to już lepiej będę wiedziała czy jej wygodnie czy nie

Gość gość
Nie, kupowałam dziecku miękkie i wygodne sandały więc nic go nie obcierało, mnie też sandały nigdy nie obcierały... Zakładać można, oglądam co roku masę dzieci z założonymi skarpetkami do sandałów, tyle że jak dla mnie mija się to z celem, sandały są na upał, żeby nogi trochę przewietrzyć, jak nie ma upału tylko po prostu cieplej to daję małemu trampki/tenisówki i skarpetki.

Gość gość
Ja moim dziewczynkom zakladam cienkie rajstopowe skarpetki.

Gość gość
Synowi zakladalam zawsze inaczej plakal i jakoś tak dziwnie stal ;) ale on z tych wrażliwych...nawet po trawie nie chcial na boso chodzic, po piasku...