Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dekalogowata

Jestem Chinką.

Polecane posty

Gość mówi Caesar Caligula
Spośród wszystkich obywateli Rzymu kochałem tylko jednego Incitatusa - konia ­ kiedy wszedł do senatu nieskazitelna toga jego sierści lśniła niepokalanie wśród obszytych purpurą tchórzliwych morderców ­ Incitatus był pełen zalet nie przemawiał nigdy natura stoicka myślę że nocą w stajni czytał filozofów ­ kochałem go tak bardzo że pewnego dnia postanowiłem go ukrzyżować ale sprzeciwiła się temu jego szlachetna anatomia ­ obojętnie przyjął godność konsula władzę sprawował najlepiej to znaczy nie sprawował jej wcale ­ nie udało się nakłonić go do trwałych związków miłosnych z drogą żoną moją Caesonią więc nie powstała niestety linia cesarzy - centaurów ­ dlatego Rzym runął ­ postanowiłem mianować go bogiem lecz dziewiątego dnia przed kalendami lutowymi Cherea Korneliusz Sabinus i inni głupcy przeszkodzili tym zbożnym zamiarom ­ spokojnie przyjął wiadomość o mojej śmierci ­ wyrzucono go z pałacu i skazano na wygnanie ­ zniósł ten cios z godnością ­ umarł bezpotomnie zaszlachtowany przez gruboskórnego rzeźnika z miejscowości Ancjum ­ o pośmiertnych losach jego mięsa milczy Tacyt

Gość gość
Mała Chinka, cziku cziku linka W jej oczach widzę tylko gniew O małej Chince, cziku cziku lince Ty właśnie teraz słyszysz mój śpiew

Gość gość
Dwaj móżyni na pustyni Złapali grubasa Nie wiedzieli co z nim zrobić Tańczyli hopsasa :classic_cool:

Jestem Najpiękniejszą z wszystkich dam Kto nie przyzna mi tej racji I powodów do owacji Temu kopa w du​pę dam :)

Gość gość
Deka zapodaj fotełe d**y :)

Gość gość
Przebiegł tęczą przez pół świata, Wykopyrtnął się w dolinach, Spojrzał w koło i zrozumiał, Że się nagle znalazł w Chinach! ­ Przez ryżowe bieży pola, Przez herbaty mknie zagajnik, Aż zobaczył taki pałac, Jak porcelanowy czajnik. ­ Rzekł do siebie: - "Po co, koźle, W chińskie ty się sprawy mieszasz?" Wtem za nogi strach go chwycił, Bo się chiński zjawił cesarz. ­ Rzekł łaskawie: - "Witaj, panie! Choć masz jeszcze lata młode Mandarynem cię mianuję, Bo masz bardzo piękną brodę!" ­ Już po chwili kozioł stąpa Po pałacu, cudnie odzian, A cesarza córka woła: "Ach, przystojny jest ten młodzian!" ­ Potem cesarz tak rozkazał: "Niech mu nikt nie daje jadła, Aż ten chłopczyk się nauczy Z chińskich liter abecadła!"

Gość pisarz miłości
To prawda ze macie ciasne i plytkie cipki?

Gość gość
Gdzie mieszkasz?

Gość gość
Gdzież jest niegdysiejszy Snowden?

Gość chyba psyche Ci siada
Zupełnie niepotrzebnie spanikowałaś gdy zaatakował Cię jakiś kafeteryjny maniak. Trochę zbyt płocha jesteś jak na ten temat bo idiotów tam pełno a poziom agresji jest wyjątkowo wysoki. Z tym, że to są strachy na Lachy - wszystko co się rodzi w internecie w internecie umiera. W realu wszyscy ci szaleńcy, bohaterowie, awanturnicy, mściciele to cienkie peezdeczki. Tak więc jeśli nie obnażysz się zupełnie jak np. Noxelia to możesz bimbać sobie na wszystko i wszystkich. Pamiętam akcję ze stopą - też panikowałaś :) No i kiedyś chciałaś się zasadzić na mnie, też pamiętam :) ..na wspomnienia mnie wzięło???

Gość gość
?

Gość gość
tak na marginesie - ten wiersz Herberta (fragment) jest śliczny

Gość twój mongoł
Czy pootwierałe sie stare trumny. Czuje kurz i piwniczną stęchliznę. Koło historii zatoczyło krąg

Co z Tybetem? Już lepiej wymyśl sobie że jesteś z kosmosu :) Nawet nie zdajesz sobie sprawy jakie pokłady improwizacji są ukryte w umysłach przypadkowych przechodniów.

Gość gość
我是中国人

Gość bardzostary gość
I co z tego gościu powyżej,że jesteś chińczykiem?

Gość gość
我爱波兰

Czy mi ktoś powiedział? Oczywiście że tak i to nie jeden raz. Praktycznie nie mówią mi dzień dobry, tylko nudzisz. :O Sęk w tym że nie potrafię tego zmienić. Chciałbym być chociaż takim zgryźliwym tetrykiem jak ty, Macieju :)

Gość prawdziwa autorka tego tematu
Marciniak - jesteś boski, oddam ci swoje dziewictwo analne. Podniecasz mnie strasznie.

Gość ten od czegoś tam
I to też odkurzę...

Gość gość
a ja Polka - medal prosze

Gość gość
masz żółtą pipkę?

Gość gość
Caesar Caligula, trafilem na ten watek przypadkiem, ale to bylo piekne :P

Gość gość
i ty Brutusie? :classic_cool:

Gość Caesar Caligula
Przecież to jest wiersz Zbigniewa Herberta