Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile lat ma juz kafeteria? jaki jest

Polecane posty

Gość gość
No i nglkę oczywiście.

Gość gość
Ja tu jestem od 2003. Kiedys bylo tu przyjemniej, jakos mniej chamskich odpowiedzi. Teraz rzadko trafiam na ciekawy temat albo zaraz zamienia sie w pyskowke.

Do gościa z 22.08 - nie tylko Tobie zdaje się :P Ale i ze mną się kfeteryjne życie nie piesciło. :o Ale żyję. ... Przez jakiś czas byłem wirtualnym nieboszczykiem ale ostatnio..... zmartwychwstałem! :D A Ty co tak na orange i anonimowo? :P

Gość gość
kiedys potradilam przesiadywac na tym forum godzinami. Ciekawi ludzie, ciekawe tematy, no i przede wszystkim swietne trolle. Nie pamietam dokladnie, jak on sie nazywal, mezczyzna z marsa? cos takiego, swietny troll z niego byl,tak samo jak i rolnik..ubostwialam na nich trafic..a pozdro600? tez bylo fajnie,gdy jeszcze byla. Ja bylam taka fanka tego froum 8 lat temu, ale juz wtedy ta ekipa , o ktorej wspomnialam sie wykruszala. Czyli duuzo dluzej. Ja trafilam na ostatni wypasionej kafe.

Gość gość
IDEALISTA Z MARSA. tak, idealista. nie mezczyzna :D

Gość gość
Jak można siedzieć na forum 5-10 lat?:O jesteście uzależnione...

Gość gość
No kiedys to bylo cos. Tez pamietam pare w/w nickow. Teraz zagladam raczej z przyzwyczajenia patrze czy warte jest cos przeczytania, skomentowania ale codziennie niestety przezywam zawod.

Gość gość
gościu powyżej mam to samo ;) kiedyś było inaczej.Forum przeglądam od 2004 roku :)

Gość gość
Do gościa z 22.08 - nie tylko Tobie zdaje się jezyk.gif Ale i ze mną się kfeteryjne życie nie piesciło. pechowiec.gif Ale żyję. ... Przez jakiś czas byłem wirtualnym nieboszczykiem ale ostatnio..... zmartwychwstałem! smiech.gif A Ty co tak na orange i anonimowo? jezyk.gif ****** Zdaję sobie sprawę z tego, ze nie tylko mi krwi napsułeś bo bywasz dość irytujący :P Ja na kafeterii występuję już tylko na orange i anonimowo bo wypisałam się z tego śmietniska :P Ale z sentymentu sporadycznie zaglądam :)

Gość gość
bywalec kojarzy mis ie z tematem o toksoplazmozie :)

Gość gość
chyba jakkied 12 tak na serio :) www.youtube.com/watch?v=-3J8KSM8Zeg

Tak, ja też głównie z sentymentu.... Chociaż z jednym wyjątkiem :) Ale nie po to przeżyłem kilkadziesiąt (!) banów żeby na stare lata uciekać w orange

Gość gość
kiedys tu ktos jeszcze banował teraz ciszaaaaaaaaa

Gość gość
dajcie namiar na wiosenna mame, jak jej dzieci teraz wygladaja, napiscie wiecej info o niej. pamietam ze miala kiedys w stopce zdjecia calej trójki dzieci a teraz czwarte urodzila? jaki ma teraz nik?