Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mój kolega leci na moją żonę

Polecane posty

Gość gość
gościu 6:56 Ty to jedynie możesz pokukać się w czoło. Żałosny jesteś i jak to mówią- krowa, która dużo muuuuczy mało mleka daje i na pewno tak samo jest w Twoim przypadku :) żenua

Gość gość
super z Ciebie i gosc i masz fajnych zaufanych bliskich znajomych usmiech.gif x ma zaufanych znajomych oprócz tego jednego frajera i dobrze że mu nagadał :D

Gość gość
myślałam, że raczej tylko kobiety potrafią być tak perfidne i uderzają do mężów swoich koleżanek. Jak widać faceci też nie są lepsi. A mówi się, że nie ma kobiecej przyjaźni, tylko męska jest prawdziwa. Jak widać nie sprawdza się ta teoria

Gość gość
musisz bardzo kochac swoją żone. Zazdroszcze jej takiego meza

Gość gość
świetny facet z Ciebie, cudowny jako mąż oraz pewnie bedziesz super tatusiem.. powodzenia dla calej Twojej rodzinki, badzcie szczesliwi :)

Gość gość
gdzie Twoja żona znalazła takiego męża? :D masz może brata? :P :P

Gość gość
Facet ma fantazje nie ma co! Zamiast zabrać się za konkretne zajęcie przesiaduje na forum i pisze o pierdołach! A wy ludkowie łykacie te d**erele?Który facet siedzi na forum i pisze pierdoły?

Gość gość
dla mnie tez to jest dziwne, ze faceci tu piszą, mój mąz śmieje się z takich for dla bab, nawet ze mnie się naśmiewa czasem ze tu przesiaduję hihih, on nie ma czasu na takie rzeczy ani ochoty, ma cos do mnie to mi mówi i do innych takze, nie szuka porad w internecie na babskich forach czasem mysle ze to babki pisza podając sie za facetów

Gość gość
gościu 14 20 Ty może też zajmij się czymś konkretnym, a nie przysiadywaniem tutaj. Co za hipokryzja.

Gość gość
zleciały się zazdrośnice i zazdrośnicy :D Zazdrośnice, bo same chciałyby mieć takiego męża... Zazdrośnicy, bo zachowanie autora zaimponowało wielu kafeteriankom i mi również :) Tyle w temacie! Pozdrawiam :)

Gość gość
ja bym juz temat tamtego zamknela pewnie juz sie nie pokaze w waszym gronie i po problemie......i tak oto w glupi sposob mozna starcic fajne towarzystwo a wy faceci bierzcie przyklad bo pewna jestem ze zona autora rzadko miewa bole glowy takiemu facetowi to nawet z migrena bym nie odmowila :) nie mowi sie tu o bijatykach bez powodu ale prawdziwy mezczyzna powinien stanac po stronie swojej kobiety

Gość gość
to nie czytaj

Gość gość
"a wy faceci bierzcie przyklad bo pewna jestem ze zona autora rzadko miewa bole glowy takiemu facetowi to nawet z migrena bym nie odmowila usmiech.gif nie mowi sie tu o bijatykach bez powodu ale prawdziwy mezczyzna powinien stanac po stronie swojej kobiety" otóż to, zgadzam się

Gość ZwariowanaLola
Hahahaha autor pewnie do tego gościa z tekstem Bougusia Lindy :pierd/olisz moja kobietę.... :D

Gość gość
zwariowana Lola pewnie tak :D :D

Gość gość
a mój maż wcale nie jest o mnie zazdrosny :(

Gość gość
mój o mnie tez nie, jak kolega powiedzial ze jestem sliczna przy nim to baknłą coś w stylu- wiem o tym.a moze nie umie tego okazac

Gość gość
na moją żone nikt nie leci, nawet ja :P

Gość gość
co ja bym dala zeby mojemu mezowi tak zalezalo na mnie

Gość gość
Jak baba nie ma co do roboty to pisze o pierdołach przy tym podszywając się za faceta.Pomarzyć dobra rzecz! Do roboty wez się kobieto, nie przesiaduj i nie pisz wydumanych historii😠 Tylko naiwni wierzą w te p*****ly.Prawdziwy mężczyzna potrafi zawalczyć o kobietę,ale przecież nie tutaj?!

Gość gość
niestety prawdziwych mężczyzn teraz jak na lekarstwo

Gość gość
i co kolega już nie uderza do Twojej żony? Dał sobie spokój?