Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

powiekszanie ust

Polecane posty

Gość gość

Miala ktoras z was powiekszane usta? Mozecie polecic dobry salon medycyny estetycznej w Łodzi? I jaka cena. To dosyc inwazyjny zabieg kosmetyczny. Ja planuje to zrobic, ale nie chce wygladac jakbym miala dwie baterie w wargach. Ma byc delikatnie, ale widocznie. Czego sie wystrzegac, na co zwracac uwage. Chce sie poradzic tych kobiet ktore juz to maja za soba.

Gość traum
ale ludzie mają nasrane w głowach.

Gość gość
Nie pytalam kto ma jakie zdanie na ten temat, wiec jak chcesz sie wypowiadac to zaloz sobie bloga antydbanie o siebie. I tam sie udzielaj. Wczesniej wez cos na bol d**y. Bo zal ci d**e scisnal. Enjoy!

Gość traum
że aż tak nasrane mają, to nie wiedziałem. No dobra, wiedziałem, ale za każdym razem to lubię.

Również jeśli mówimy o powiększaniu ust poleciłabym Centrum Estetyki Beauty. Jeśli chodzi o zabiegi z medycyny estetycznej to już wielu znajomym polecałam Panie które tam pracują i ich usługi ponieważ ja jestem z nich zadowolona. http://www.beauty.com.pl/pl/strona-glowna

Gość gość
Ja nie korzystałam z tego zabiegu, ale za to korzystałam z bardzo fajnej wyszukiwarki www.estibook.pl. :) poszukaj jakiejś kliniki medycyny estetycznej.