Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ale się pokłóciłam z bratem:( Nazwał mnie suką

Polecane posty

Gość gość

Wszystko dlatego, że powiedziałam kilka słów prawdy jego dziewczynie. Doszło do tego, że wyszła z płaczem. Pewnie pobiegła do niego na skargę. Mój brat wpadł do domu i zaczął się na mnie wydzierac, że co ja sobie wyobrażam, odpowiedziałam, że to co usłyszała było prawdą i wtedy stwierdził, że jestem suką. Dokładnie tak powiedział... Jeszcze nigdy mnie tak nie nazwał.

Gość gość
Och, "słowa prawdy"! Każda awanturnica, patrząca na sprawy wyłącznie z własnej, ograniczonej perspektywy a o mentalności przekupy z rynku, nazywa swoje pretensje i atak na kogoś "słowami prawdy". Nie interesuje mnie o co ci chodziło. Wg mnie każdy dorosły który stawia tak prostacko jakieś sprawy na ostrzu noża jest prymitywem i podejrzewam że nieraz już taką opinię o sobie usłyszałaś.

Gość gość
Mam 18 lat i zwyczajnie ta dziewczyna mi się nie podoba. Moja mama tez jej nie lubi. Pochodzi chyba ze wsi. Nie umie się zachowac, nigdzie nie była, niczego nie widziała, jak mój brat ją kiedyś zaprosił na obiad do nas do domu to siedziała jak niemowa i chyba wypowiedziała ze dwa zdania w przeciągu tych dwóch godzin. Uważam, że mój brat powinien znaleźc sobie kogoś lepszego. Szczerze, to nikt mnie tak nie nazwał prosto w twarz. Tym bardziej brat, który zawsze się nas słuchał (w sensie mnie i mamy). Głupia sytuacja i tyle

Gość gość
Może jest nieśmiała? matko, polska nadal zacofanym, k***wskim krajem z nietolerancyjnymi i chamskimi ludźmi. Oceniasz dziewczynę po jednym razie?....

Gość Panna Bryk
moze jestes suka?

Gość gość
i na dodatek puszcza bąki w towarzystwie :(

Gość gość
moze jest niesmiala?? ja tez malo mowie nie jestem wygadana ale mam dobre serce i nie chcialabym by mnie ktos skreslal z tego powodu

Gość Panna Bryk
to rzeczywiście wioskowa świnia :)

Gość gość
a co jej dokładnie powiedziałaś

Gość gość
powiedzialam ze jest dziwna, ze malo mowi zapytalam czy jest normalna. ona miala lzy w oczach i nic nie odpowiedziala to kazałam jej w********ac z domu

Gość gość
i jeszcze w drzwiach się głośno zesrała

Gość gość1243432
brat miał rację że cie tak nazwał, to że ktoś jest nieśmiały i mało mówi nie znaczy że jest gorszy

Gość gość
moze sie osrała bo ja troche pchnelam i sprzedałam liscia w ryj :P

Gość zenek ze wsi
to ze nigdzie nie byla i nic nie widziala? ze malo mowila w trakcie obiadu? za to trzeba ci bylo tej klotni? moze dziewczyna jest biedna i dlatego nic (wedlug ciebie) nie widziala?! nowe otoczenie sparwia ze potrzebuje czasu aby sie osmielic! to nie dziewczyna twojego brata, a raczej ty autorko jestes nienormalna!!!

Gość gość
Ja bym ci za taka akcje jeszcze kopa w zad zasadzil i przez plery batonem