Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maggie02

Zbyt małe piersi

Polecane posty

Gość maggie02

Mam 17 lat, wzrost ok 170 cm i ważę 69 kg. Nie jestem aż tak gruba ale staram się to zgubić! :) Mam dość niepokojący problem. Natomiast jest to problem małych piersi. Rozmiar stanika mam około 75A jak nie mniejsze :c Rozwijać się zaczęłam trochę późno, ponieważ pierwszą miesiączkę miałam w wieku 13 lat, gdyż moje koleżanki już dawno ją dostały. Co jeszcze mnie nie pokoi to to że nie mają takiego kobiecego kształtu tylko jakieś piramidki (może jeszcze się nie rozwinęły? ) Dodam że czytałam gdy piersi bolą to rosną i tak mam że jak nacisnę lub śpię na brzuchu to mnie bolą, a szczególnie rano, chyba że jest to spowodowane zbliżającą się miesiączką. Wiem że nie bardzo powinnam się przejmować, ponieważ w moim środowisku są dziewczyny bardzo chude i całkiem płaskie, ale jednak strasznie mnie to męczy i mam przez to straszliwe kompleksy. I moje pytanie polega na tym czy urosną mi jeszcze piersi? może powodem małego biustu jest późniejsze dojrzewanie? Dodam że w mojej rodzinie kobiety (mama, babcia, ciotki, kuzynki) nie mogą narzekać na mały biust. Nawet moja kuzynka (15l) ma już jakieś 70B.

Gość gość
70b to jest miseczka tej samej pojemności co 75A :P A ty napisz, ile masz pod biustem (zmierz ciasno) i ile w biuście, bo w momencie jak 80% kobiet nie umie dobrać sobie stanika to to 75A nic nie mówi ;)