Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Mariusz4

koszty dojazdow ai pomaga

Polecane posty

4 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

😄Czekaj coś znalazłam pod majteczki 😝

To się utworzyła forumowa parka. Płaskiej może odechce już się w projekty bawić jak już znalazła swojego adonisa. 

1 minutę temu, Dangerous napisał:

To się utworzyła forumowa parka. Płaskiej może odechce już się w projekty bawić jak już znalazła swojego adonisa. 

😄Nie dziwię się, że z takim charakterem jest sama i te muchy w nosie. Ohyda. 

Edytowano przez 250GodzinTak
Zacina mi się telefon

2 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

Już się na majteczki odpaliła… Niedojda bez prawa jazdy nawet sama na zakupy nie może pojechać, bo nie ma prawka. 🛍️ 

3 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

Skąd czerpiesz te rewelacje, że jestem sama? Z tych samych źródeł z których pochodzi twój projekt Egipt?

• Like 1

4 minuty temu, Dangerous napisał:

Już się na majteczki odpaliła… Niedojda bez prawa jazdy nawet sama na zakupy nie może pojechać, bo nie ma prawka. 🛍️ 

Dagmarciu, te twoje urojenia robią się już męczące. Informuję cię uroczyście: prawo jazdy mam i to od dawna, więc na zakupy (i nie tylko) jeżdżę sama kiedy tylko chcę.

23 godziny temu, 250GodzinTak napisał:

Teraz jest taki kryzys z pracą, że większość zakładów pada i te małe przedsiębiorstwa też padają, bo podatki i wysokie utrzymanie pracownika bardzo dużo kosztują. 

Podziwiam, że wybrzydzasz i nawet nie bierzesz czegoś na pół etatu, żeby parę groszy wpadło i człowiek nie myślał o głupotach. Ale jak masz pieniądze na utrzymanie i stać cię siedzieć w domu, to twoja sprawa. 

To nie ja wybrzydzam, a ci którzy mnie nei wybierają, tak nawet na pół etatu tez się zgłaszam, żeby cos wpadło.

21 godzin temu, 250GodzinTak napisał:

Ile tak zamierzasz obliczać? 😄

Nie no po co obliczać, jak zostanie 2500 na rękę to jest bardzo opłacalne. Plus tarcze, opony klocki dośc często do wymiany i stracone 2,5-3 godz dziennie.

36 minut temu, Mariusz4 napisał:

Nie no po co obliczać, jak zostanie 2500 na rękę to jest bardzo opłacalne. Plus tarcze, opony klocki dośc często do wymiany i stracone 2,5-3 godz dziennie.

Czyli lepiej siedzieć w domu i narzekać, że dojazd kosztuje. Tutaj każdy dojeżdża do pracy i jakoś nikt nie robi tabelek z rozliczeniami 😁

5 minut temu, 250GodzinTak napisał:

Czyli lepiej siedzieć w domu i narzekać, że dojazd kosztuje. Tutaj każdy dojeżdża do pracy i jakoś nikt nie robi tabelek z rozliczeniami 😁

Ty z Wapienicy do Rekord daleko nie masz i chodzisz na kulasach 

Edytowano przez Łysa

5 minut temu, Łysa napisał:

Ty z Wapienicy do Rekord daleko nie masz i chodzisz na kulasach 

Bardziej bliżej mam do ciebie, to co kiedy kawa po sąsiedzku? 😅

Chętnie poznam mame i pokaże co tutaj robisz i jak hejtujesz ludzi szczerbaty. Ja ci nic nie zrobiłam, to ty mnie non stop obrażasz, co jest karalne. Odbij typie, bo nie jestem zainteresowana. 

51 minut temu, Mariusz4 napisał:

No i przegląd, wymiana paska klinowego oraz ubezpieczenia. Chyba też wolę siedzieć w domu, bo nie opłaca się 🤣🤣🤣A mąż jeść da i jakoś to będzie. 

1 minutę temu, 250GodzinTak napisał:

Bardziej bliżej mam do ciebie, to co kiedy kawa po sąsiedzku? 😅

Chętnie poznam mame i pokaże co tutaj robisz i jak hejtujesz ludzi szczerbaty. Ja ci nic nie zrobiłam, to ty mnie non stop obrażasz, co jest karalne. Odbij typie, bo nie jestem zainteresowana. 

A ty znowu mnie podrywasz. Mama mówiła że woli żebym miał młodszą kobiete a nie w jej wieku

Dużo zrobiłaś np kłamstwa o Nimfie wypisujesz

Przed chwilą, Łysa napisał:

A ty znowu mnie podrywasz. Mama mówiła że woli żebym miał młodszą kobiete a nie w jej wieku

Dużo zrobiłaś np kłamstwa o Nimfie wypisujesz

😅Nikt cię nie podrywa. Chcę pokazać matce jakiego ma syna i co syn robi w internecie. Wrzucałaś zdjęcia Nimfy i Nimfa o tym wie. 

Spójrz na siebie. Nigdy nikogo nie poznasz. Bo z czym do ludu? 😱

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować