Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość akati

zagadujecie do facetów

Polecane posty

Gość akati

Niektóre kobiety wyznają zasadę,że nigdy nie zagadują pierwsze,że to facet ma zabiegać. Pytanie do was-Kiedy zagadujecie jako pierwsze: 1. Kiedy nawet się nie znacie, a facet Wam się podoba, 2. Kiedy on pisze jednym razem,a wy odpisujecie następnym, 3. Dopiero po udanym spotkaniu, 4. Nigdy nie zagadujecie jako pierwsze.

Gość Chomeini
niektorzy chloptasie wyznaja zasade ze jak otworzysz usta to z pewnoscia po to by wysluchac pouczenia wtedy jest problem, bo za chwile zycie pokaze im ustami ich wlasnych dzieci ze przesadzili

Gość akati
up

Gość gość
Pkt 1.

Gość gość
Brakuje opcji do wyboru: 5. Kiedy podoba się wam kolega i go gdzies pierwsze zapraszacie.

Gość akati
jakiś sprawdzony sposób?

Gość gość
pkt. 4 ale żaden nie chce mnie podrywać bo to ciecie i śmiecie wiedzą doskonale, że jestem dla nich za wysoką ligą. To mężczyzna powinien starać się o kobietę. Nawet jak mi się ktoś podoba a nawet go kocham to i tak czekam aż to on wszystko zaaranżuje.

Gość akati
do 21:49, a jeżeli on pisze raz, drugi , trzeci jako pierwszy?Też nigdy nie zagadujesz sama z siebie?

Gość gość
to on jest facetem nie ja więc nie będę się poniżała i się odzywała! Facet jest od tego!

Gość gość
Boże chroń mnie od takich kretynek jak ta u góry. Skąd się biorą te wszystkie drewnianie paniusie z przerośniętym ego?

Gość gość
pkt 4 z niesmialosci:)

Gość gość
ja nigdy nie zagaduje facetow no 👄 www.youtube.com/watch?v=-3J8KSM8Zeg

Gość akati
jeżeli piszecie już z kimś, zakładam...jak najlepiej zagadać bez banalnego jak leci?, co słychać?

gość to on jest facetem nie ja więc nie będę się poniżała i się odzywała! Facet jest od tego! x Jak zgubisz drogę,a pierwszą napotkaną osobą będzie atrakcyjny facet,również nie odezwiesz się?

Gość Taki_jeden_964
Nie chodzi o zapytanie o drogę tylko podryw. Każdy ma prawo do swojego zdania. Sam jestem ciekawy odpowiedzi. Chociaż tylko takich się spodziewałem. :)

Taki_jeden_964 Nie chodzi o zapytanie o drogę tylko podryw. Każdy ma prawo do swojego zdania. Sam jestem ciekawy odpowiedzi. Chociaż tylko takich się spodziewałem. usmiech.gif x Przy sprzyjających okolicznościach,żaden problem.

Gość szarik na 102
...przeleciała wszystkie moje punkty...a potem,że nieśmiała... jak nie śmiała?!Ze mnie się śmiała...nie!? Nieśmieszności nie widzę w tym źadnej...apsik... Na zdrowie!

Gość akati
a może wypowiedzą się faceci, jak to widzą...

Gość Taki_jeden_964
Ja myślę, że to nie do końca ważne kto zagada pierwszy, ważne żeby potem w małżeństwie facet był w porządku. Bo co z tego że zainicjuje na początku wszystko, zdobędzie kobietę i przestaje się wtedy starać. Po drugie kobieta może pierwsza zagadać, ale potem facet przejmuje "pałeczkę" i działa, chroni związek, stara się o jego jak najlepszy rozwój.

Gość gość
ja nie zagaduję pierwsza , ale mam inne sposoby, miły uśmiech i facet sam zaczyna rozmowę

Gość akati
piszę o sytuacji gdy jakiś tam kontakt jest już nawiązany.

Gość Taki_jeden_964
Można i tak, jedna potrzebuje rozmowy, a innej wystarczy uśmiech. :)

Gość gość
to samo musi wyjść spontanicznie czasem mogę zagadać, ale zazwyczaj oczekuję by rozmowę nawiązał facet bo ja raczej jestem nieśmiała

Przecież nawet jeśli zagadamy do kogoś pierwsi,nie musi to kończyć się związkiem.Kiedy facet uzna dziewczynę za atrakcyjną,nie znaczy to,że chce z nią być.To normalne,że ktoś może nam podobać się,ale do związku z daną osobną daleka droga.