Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hanna65

Pytanie do komputerowców

Polecane posty

Gość hanna65

Mam na komputerze 2 użytkowników - "ja" zabezpieczonego hasłem i "gość". Jeśli ktoś na profilu "gość" pogrzebie w zasobach dysku to znajdzie np. zdjęcia, które de facto zapisałam na tym swoim użytkowniku. Pytanie jest takie, czy będąc na swoim profilu, w jakiś sposób mogę sprawdzić jakie pliki były otwierane czy muszę wejść na profil "gościa"?

Gość Chomeini
droga haniu polecam jutro na sniadanie ser szwajcarski z pomidorkiem

Gość levviatan reaktywacja
Możesz, jakiego systemu używasz? XP?

Gość hanna65
Tak, jest to XP. Czyli historia odwiedzanych plików zapisuje się jedna dla komputera a nie dla poszczególnych kont użytkowników?

Gość gość
sama sprawdź - wejdź najpierw na gościa, poźniej na ja.

Gość levviatan reaktywacja
Nie wiem co z historią, musisz sama sprawdzić.:classic_cool:

Gość niedowierzająca taka jedna
musisz chyba usunąć twardy dysk znaczy wyjąć z komputera zgrać do zewnętrzny a potem wsadzić twardy dysk i kliknąć delete

Gość gość
Jeśli zapisałeś te zdjęcia w folderze moje dokumenty, albo moje zdjęcia to gość nie ma do nich dostępu.

Gość hanna65
Zdjęcia są na dysku, w folderach i wiem, ze konta gościa można do nich dotrzeć. Chcę tylko wiedzieć, czy takie odwiedziny w tych zdjęciach przez gościa będą widoczne na moim koncie czy tylko na koncie gościa? Może się wypowiedzieć ktoś kto się orientuje?

Gość gość
Nie ma czegoś takiego jak historia odwiedzanych plikow,jedynie jakby ktos modyfikowal dany plik można by po dacie poznać...lepiejzgrać na plyte

Gość gość
jest taki punkt w menu start w xp ostatnio odwiedzane pliki/miejsca, to jest historia poruszania się po komputerze.

Gość gość
jeśli chodzi Ci o opcję ostatnio odwiedzane, to jest tam tylko jakieś 10 ostatnich pozycji, z swojego konta nie zobaczysz co odwiedzał ktoś inny (nawet Gość)i jak wylogowujesz się/wyłączasz kompa to ta "historia" znika. . Jedyna opcje to w czasie jak Gość korzysta z komputera i podejrzewasz, że oglądał, to wyrzucić go z kompa i sprawdzić. . Lepiej zainstaluj program szpiegujący, taki co rejestruje wszystkie ruchy na kompie/nagrywa

Czyść historie gdy skończysz używać komputera, można to zrobić z poziomu systemu, ale nie pamiętam jak.:classic_cool: Użyj google lub jakiegoś softu napisanego w tym celu np remo privacy cleaner.