Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Skompromitowana na zawsze

Totalna kompromitacja

Polecane posty

Było to prawie 2 tygodnie temu, ale do teraz skręca mnie, jak to sobie przypomnę. Piszę ostatnio z koleżanką, podoba mi się, nie powiem. Nagle otrzymuję sms "Kocham Cię, skarbie", ja tu cała w skowronkach, późna godzina i odpisałam "Wzajemnie, myszko". A ona do mnie "sorry, okienka pomyliłam" Ku*wa.... Nie widziałyśmy się od tego czasu, ale w poniedziałek wracam do szkoły i boję się spojrzeć jej w twarz... Chodzimy do 3 klasy czteroletniego liceum (językowe) Nie wiem, udawać, że nie pamiętam, czy może, że jest dla mnie jak siostra, czy zacząć wszystkim dookoła mówić, że ich kocham, czy może strzelić sobie w łeb -.- Miał ktoś kiedyś taką sytuację?

Gość kocilla
udawaj głupa ;) no chyba ze nie musisz udawać

już za późno. Po 2 tygodniach? Znaczy będę próbowała to jakoś obrócić w żart, zwłaszcza, że po szkole krąży plotka o mojej rzekomej miłości do mojego przyjaciela, więc nikt mnie nie podejrzewa. Boże, ale ze mnie debil :P

To nawet trochę zabawne. Ale tylko trochę i tylko wtedy gdy siedzę w domu i nie muszę jej unikać. Najbardziej się boję pierwszego spotkania, to będzie mega dziwne. Ja nawet nie jestem lesbijką, nie wiem czemu jej to napisałam, chyba z ciekawości. ładna jest i w ogóle...

Gość Bruised_Pristine
Powiedz, że myślałaś że ona żartuje, wiec jej też tak żartobliwie odpisałaś :) Gorzej jeżeli byście były kolegami. Obróć to w żart.