Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewdziecznica85

trojkat uczuciowy

Polecane posty

Gość niewdziecznica85

przede wszystkim nie chcialabym by ktos mnie zle zrozumial. z M. znam sie od dziecinstwa. razem w podstawowce, liceum... nazywalismy to przyjaznia , ale oboje wiedzielismy , ze pod powloka przyjazni sa potezne uczucia... kiedy mialam jakiegos mezczyzne przy swoim boku , zawsze uporczywie i bezwiednie wracalam myslami do M. przez co zwiazek sie w mig rozpadal. postanowilam wyznac mu swoje uczucia i w koncu stalo sie . milosc i emocje wybuchly. pojawilo sie jedno ale... jego dziewczyna, ktorA znalazl gdy byl pewien ze nigdy nie odwazymy sie wyznac sobie uczuc. rzucic jej nie chcial - karolina byla wzorem wszystkich cnot i naprawdę wydobyla dobro jego charakteru. majac nadzieje ze ja rzuci spotykalam sie z nim, calowalismy sie tak ze swiat drzal... ale jak spodziewacie sie nie rzucil... postawilam wszystko na jedna karte. zraniona wyprowadzilam sie do duzego miasta i zapomnialam z czasem o M. gdy mialam sny o nim, kazdego naztepnego dnia cholernie za nim tesknilam ale zrzucalam to na boczny tor. zakochalam sie szybko - P. jest dobrym czlowiekiem , pracowitym i oddalby za mnie wszystko. po roku mieszkania razem zauwazylam ze nie bawi mnie juz wspolny spedzony czas i pieszczoty.. kazda rzecz ktora robilismy przypominala mi o M. czy to rowerowa przejazdzka , czy szampan przy kominku... czulam ze nie rozwiazalismy jeszcze z M. wspolnych spraw.. a kiedy wpadlam na niego w galerii wszystko tak odzylo . postanowilismy spotkac sie w nocy i wyznal ze tez teskni , ma nowa kobiete u swojego boku, ale bardziej chcialby zebym zostala znow jego przyjaciolka... dodal pozniej rowniez ze zastanawia sie czy moje usta smakuja tak samo jak kiedys, ze gdybysmy poszli dalej w tango nie odczuwalby wyrzutów sumienia , "bo ze mna to odczuwa to jako naturalna rzecz"... ale i tak woli przyjazn , bo zna mnie na tyle ze wie ze nie zaakceptowalabym jego trybu zycia ( praca spanie praca). od tamtej pory - minal juz drugi miesiac, a ja wciaz nie moge sie pozbierac... kocham szalenczo P. ale myslami i pożądaniem jestem przy M. nie wiem jak polaczyc te dwa swiaty. i co zrobic zeby zadnego nie stracic?... czy mozna jakos to polaczyc? M. uwaza romans za nic takiego, wiem ze P. z milosci zgodzilby sie zebym miala M. na boku ale to rani . a wbijac noza w serce nie zamierzam...

Gość weerkaa
jezeli twoj ci na to pozwoli to czemu nie :)

Gość gość
nie rozumiem.

Gość gość
Jeśli ten P. cię kocha, to nigdy nie pozwoli, żebyś spotykała się na seks z M., coś ci się pomyliło. Nie rań tego P., albo go rzuć albo zerwij kontakty z M. Chciałabyś znaleźć się w takiej sytuacji, że P. by z tobą był i chciał jeszcze kochać się z inną dziewczyną? Nie czyń drugiemu co tobie nie miłe. A M. chce mieć kochankę, nawet sprytnie.

Gość niewdziecznica85
problem w tym ze to przy P. chce sobie ulozyc zycie, ale M. sprawia ze mam w sobie wiele emocji. .

Gość w sadze milenium
bylo tak, ze Erica spotykala sie z Mikaelem i mezowi to nie przeszkadzalo. :)

Kochana, skoro zaczęłaś budować życie z nowym facetem, to odrzucaj za każdym razem myśl o "przyjacielu", w końcu się uda. Będzie Ci ciężko kochanie, ale dasz radę, zobaczysz. Jesteś silną kobietą, postępuj słusznie - zerwij znajomość z M., skoro chcesz być z P. Poradzisz sobie. ;-)

Gość gość
po co komplikować sobie życie? rób to co chcesz ale sumienie też szanuj-nie jest bez powodu

Gość gość
brutalnie mówiąc, M do ru/chania, a P do zaspokajania innych twoich potrzeb. Nieźle to sobie wykalkulowałaś.

Gość niewdziecznica85
Knieja bardzo dziekuje za obiektywizm i za dobre rady, postaram sie ! to nie jest tak ze do " bbzykania" , nawet o tym nie pomyslalam... po prostu to chyba tesknota i uczucia sa za silne...