Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pije kawę

Pytanie do Pań głównie.

Polecane posty

Gość Pije kawę

Mam problem. Po prostu mam wielki problem. Po krótce wygląda to tak: rozstaliśmy się z moją Kobietą. Od samego początku zabiegała o mnie, chciała wracać. Wystarczył jej nawet "głupi" kontakt e-mail między nami. Gdy w końcu się opamiętałem - tak to nazwijmy - ona nagle niczego już nie chce. Proszę Ją, wręcz błagam. Dałem Jej również pewien czas, nie męczyłem smsami i innymi telefonami. Nie nachodziłem w domu, w pracy. Chcę od Niej uzyskać szczerą odpowiedź czy coś do mnie czuje, czy może jest z kimś. Choćby ze względu na to, że mi się to należy. Muszę to po prostu wiedzieć żeby nie niszczyć ich związku, jeśli takowy jest. Eh... Co i jak mam zrobić? Czekać, milczeć? Boję się, że stracę swoją szansę... Może któraś z Pań doradzić coś?

Jeżeli pytasz o zdanie kobiet to najpierw podaj przyczynę rozstania.

Gość Pije kawę
Zazdrość, problemy z samooceną, strach przed utratą...

Gość Pije kawę
Zresztą czy ważny jest powód? Głównie chodzi mi o to, dlaczego jeszcze dosłownie "wczoraj" chciała być ze mną, tęskniła, pisała że kocha... A dziś milczy. Gdy pytam - nie odpowiada. Dlaczego? To jakaś gra? Nagle się "wyleczyła"?

Gość gość
raczej gra

Gość gość
Nalezy Ci sie? A to dobre:-D

Gość gość
girki, dziecinada, odpuść nie wato chyba ,ze jesteś mieczakiem i chcesz być pantoflem

Gość gość
dzieci bawiace sie w doroslosc ..

Gość gość
Zresztą czy ważny jest powód? Głównie chodzi mi o to, dlaczego jeszcze dosłownie "wczoraj" chciała być ze mną, tęskniła, pisała że kocha... A dziś milczy. Gdy pytam - nie odpowiada. Dlaczego? To jakaś gra? Nagle się "wyleczyła"? x x czasem jest po prostu za późno...

Gość gość
dlaczego jak temat jest skierowany do kobiet zawsze 99% wypowiedzi to belkot sfrustrowanych prawikow:O kiedy to sie skonczy? :O

Gość gość
ona zabiegala o ciebie, ty ja olales, a teraz chce ci wracac? wez dorosnij szczeniaku:O nic ci nie musi tlumaczyc, masz to czego sam chciales, twoje zachowanie jest dziecinne, bedzie glupia jak wroci. ile mozna uzerac sie z kims tak niedojrzalym ? :O ile ty masz lat 13 czy juz 15? porazka

Gość gość
moze zbyt dlugo kazales na sibie czekac , smiertelnie ją zmęczyles czyli nie obchodzily cie jej uczucia

Gość gość
powyzej najbardziej prawdopodobna wersja

Gość gość
gość dlaczego jak temat jest skierowany do kobiet zawsze 99% wypowiedzi to belkot sfrustrowanych prawikowpechowiec.gif kiedy to sie skonczy x x chcesz wypowiedzi kobiety? proszę bardzo. Ja doskonale wiem, jak czuła się twoja dziewczyna. Mnie też facet olał, też zabiegałam o niego, chciałam spróbować przynajmniej zachować jakiś tam kontakt, z myślą o tym, że kiedyś być może będzie normalnie i da się pogadać. Ale chłopak miał to gdzieś,po tym ulotnił się jeszcze szybciej. Uwierz, że zabolało mnie to bardzo mocno. Ból, jaki czuje osoba, której naprawdę zależy, jest okropny. Zrobić nic już nie można, zostaje tylko pustka w sercu i oczekiwanie na zapomnienie. Albo zajęcie się czymkolwiek, byle nie tylko myśleć,nie czuć. Rozumiesz teraz dlaczego po takiej sytuacji dziewczyna już nie chce do tego wracać?

Gość Pije kawę
Dziękuję za odpowiedzi. Wszystkie.