Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy krotki rekawek u polrocznego dziecka w taka pogode to jakas zbrodnia

Polecane posty

Gość gość

bo przysiegam mnostwo matek za mna sie ogladalo wczoraj na dworze...moze dlatego ze mieszkam w nieduzym miescie i taka mentalnosc. Dziwnie sie czulam. 29 stopni krotki rekawek cieniutkie legginsy i same skarpetki i dziecko mialo spocone stopy.

z mojej perspektywy dzieco ubrałas az za ciepło :) Mój niespalna roczniak jezdzi w pampersie i koszulce na ramiaczkach i tez jest spocony.

Gość gość
nie to cos normalnego ;)

Gość gość
Tez mysle, ze za cieplo . Dzisiaj wybieram rampers.

Gość gość
U nas od wczoraj 28 stopni. Ubieram małą w krótkie spodenki i body w krótkim rękawem plus na głowę opaska z chustka. W pogotowiu mam skarpetki, sweterek i spodenki dresowe plus cienki kocyk.

Gość gość
Za ciepło ubrałaś. Mój miał wczoraj body z krótkim rękawem i tyle.

Gość gość
może oglądały się na te długie spodnie i skarpety?? po co mu długie spodnie w dzień kiedy nawet na golasa człowiekowi za gorąco?

Gość gość
Moja córka w samym bodziaku z krótkim rekawem i bez czapki,oslonieta przed słońcem. W nosie mam inne matki i to co sobie myślą.

Gość gość
u mnie jest 27 stopni. malutkie miasteczko i wszystkie niemowlaki poniżej 6 miesięcy które widziałam w wózkach lezaly w samych body i bez czapek

Gość gość
U nas wczoraj bylo 28 i bezwietrznie wiec 3m syna ubralam w cieniutkie spodenki i body z krotkim rekawkiem, jak zasnol to przykrylam go pieluszka. Dzisiaj tez jest 28 a jest chlodny wiatr wiec body z dlugim rekawkiem i czapke letnia

Gość gość
Juz nie klamcie...Nie widzialam ani jednego dziecka w samym body z golymi nogami a mieszkam w duzym miescie. Owszem krotkie spodenki,spodniczka ale nie gole nogi do pupy.

Gość gość
u nas też dzieciaki generalnie bez skarpetek- ja ściągnęłam dziecku już na spacerze :). Dzisiaj idzie albo w body albo koszulka tylko ( wiadomo + pampers ) :)

Gość gość
To jeszcze nic. Ja wczoraj widzialam na placu zabaw okolo 5 letnia dziewczynke w dlugich leginsach do tego grube skarpetki i pelne buty. Na gorze bluzka z dlugim rekawem i na to sukienka na ramiaczka. Jej okolo 3 letnia siostra miala na dobie taki sam zestaw. Bylo 28 stopni w cieniu. Az zal mi bylo tych dzieci , byly z babcia babcia tez ubrana jak na Antarktyde.

Gość gość
Dzisiaj u nas z 29 dla mnie ekstra mój maz się topi:-) :-) a córeczka (7miesiecy) miała spodenki krótkie, body z krótkim rękawem, chustke na głowie. Jak szlysmy w słońcu długo to jej nogi przykrywalam pieluszka. Niby krem byl ale wolalam dac:-) był wiatr wiec chustka jej uszka ochraniała ja bym jednak na głowę cos dawała.

Gość gość
Nie wyobrazam sobie aby moje dziecko było ubrane w same body,przeciez to bielizna,koszulka na ramiączkach i spodenki