Gość roomanoix Napisano Maj 22, 2014 Panie szanowne z polski całej ... jestem dla Was zupełnie anonimowy ,pozbawiony osobowości, wszelkich uprzedzeń czy skojarzeń. Wy forumowiczki z całej Polski, każda z osobna o innych poglądach, obyczajach, zachowaniach społecznych i lokalnej kulturze... Jeśli tym tematem uda mi się nakłonić was do udziału w moim QUIZIE może poznam i częściowo zrozumiem ... nie .. za daleko wybiegłem. Zrozumieć - raczej nie zrozumiem ale wystarczy mi jak poznam wasze zdanie usmiech.gif Zbudujmy obraz przeciętnego związku w przedziale wiekowym +30. Ona zapracowana i on zapracowany. Ona pełna zainteresowań i głowy pełnej pomysłów i on nie mający nadmiaru czasu na lenistwo. Znają się zaledwie albo może i aż ,z rok niecały może pół. 1. On na swoim ona u rodziców. On proponuje spotkania u siebie ona u rodziców ( tylko w pokoju gościnnym bo wstydzi się bałaganu który przez okres znajomości nie chce się wyprowadzić z jej pokoju). Pytanie: ile pokoi ma brat Joli oczko.gif Poważnie, gdzie Wy wolałybyście spędzać ze swoim facetem czas? 2. On proponuje by została na noc u niego, ona propozycją się nie koi.... Dlaczego tak woli ? Bo nie wypada z facetem tak sypiać do woli, bo takie zasady ma..... Może i bym to zrozumiał ale znowu w głowie mojej bałagani jak ona zapewnia, że z nią, on noce spędzić może gdy swoje mieszkano z remontu wyzwoli. Pytanie: dlaczego tak, a nie inaczej być nie może? 3. Odwiedziła go z koleżanką. On poprosił ją o zabranie reklamówki z niepotrzebnymi kartkami - kosz na śmieci stał koło jej zaparkowanego samochodu. On stał się w jej oczach wręcz chamem bez szacunku do kobiet....i dostał obryw, że jeszcze ich do auta nie odprowadził. (zawsze odprowadzał ją i po nią schodził gdy tylko do niego przyjeżdżała za tym jedynym wyjątkiem) Pytanie: Czy jemu poprosić o przysługę nie wypada czy jej przystać na prośbę jego ? 4. On z pomysłami wyjścia do parku, do teatru bilety i zabrać ja chciał. Ona czasu wygospodarować nie da rady ale on nie może odmówić wyprawy .... tam gdzie ona czas ma bo w przeciwnym razie złością swą obarcza go. Pytanie: Według was to typ związku ..jakiego ??? Czy oby to partnerski związek? Wasze spostrzeżenia ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach