Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość roomanoix

QUIZ zachowań

Polecane posty

Gość roomanoix

Panie szanowne z polski całej ... jestem dla Was zupełnie anonimowy ,pozbawiony osobowości, wszelkich uprzedzeń czy skojarzeń. Wy forumowiczki z całej Polski, każda z osobna o innych poglądach, obyczajach, zachowaniach społecznych i lokalnej kulturze... Jeśli tym tematem uda mi się nakłonić was do udziału w moim QUIZIE może poznam i częściowo zrozumiem ... nie .. za daleko wybiegłem. Zrozumieć - raczej nie zrozumiem ale wystarczy mi jak poznam wasze zdanie usmiech.gif Zbudujmy obraz przeciętnego związku w przedziale wiekowym +30. Ona zapracowana i on zapracowany. Ona pełna zainteresowań i głowy pełnej pomysłów i on nie mający nadmiaru czasu na lenistwo. Znają się zaledwie albo może i aż ,z rok niecały może pół. 1. On na swoim ona u rodziców. On proponuje spotkania u siebie ona u rodziców ( tylko w pokoju gościnnym bo wstydzi się bałaganu który przez okres znajomości nie chce się wyprowadzić z jej pokoju). Pytanie: ile pokoi ma brat Joli oczko.gif Poważnie, gdzie Wy wolałybyście spędzać ze swoim facetem czas? 2. On proponuje by została na noc u niego, ona propozycją się nie koi.... Dlaczego tak woli ? Bo nie wypada z facetem tak sypiać do woli, bo takie zasady ma..... Może i bym to zrozumiał ale znowu w głowie mojej bałagani jak ona zapewnia, że z nią, on noce spędzić może gdy swoje mieszkano z remontu wyzwoli. Pytanie: dlaczego tak, a nie inaczej być nie może? 3. Odwiedziła go z koleżanką. On poprosił ją o zabranie reklamówki z niepotrzebnymi kartkami - kosz na śmieci stał koło jej zaparkowanego samochodu. On stał się w jej oczach wręcz chamem bez szacunku do kobiet....i dostał obryw, że jeszcze ich do auta nie odprowadził. (zawsze odprowadzał ją i po nią schodził gdy tylko do niego przyjeżdżała za tym jedynym wyjątkiem) Pytanie: Czy jemu poprosić o przysługę nie wypada czy jej przystać na prośbę jego ? 4. On z pomysłami wyjścia do parku, do teatru bilety i zabrać ja chciał. Ona czasu wygospodarować nie da rady ale on nie może odmówić wyprawy .... tam gdzie ona czas ma bo w przeciwnym razie złością swą obarcza go. Pytanie: Według was to typ związku ..jakiego ??? Czy oby to partnerski związek? Wasze spostrzeżenia ?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować