Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Są tu mamy malych dzieci TERAZ przeziebionych pytanie

Polecane posty

Gość gość

Mój od poniedziałku ma katar wczoraj doszedł kaszel -typowe odkrztuszanie . Wcześniej wychodziłam z nim na dwór ale dzis jak go kaszle nie wiem co robić....

Gość gość
Kobieto jal dziecko nie ma goraczki to na dwor od.swierzego powietrza jeszcze nikt nie umarl .

Gość gość
Gdzieś czytałam własnie,ze jak dziecko ma kaszel to nie powinno się wychodzić :/ nie chce znowu doprowadzić ,zeby nie wiem złapał jakies zapalenie

Gość gość
moj syn jest teraz chory. wszyscy po kolei przechodzili infekcje,on sie trzymal ale przedwczoraj zaczal kaszlec. wczoraj osluchowo czysto i wszystko ok,tylko okropny mokry kaszel. ale ja nie mam sumienia caly dzien trzymac malego w domu i zaraz wyjdziemy na maly spacer tym bardziej,ze musimy zalatwic kilka waznych spraw po drodze. mam tylko problem jak go ubrac,zeby sie nie doprawil. ja sama jak ostatnio bylam chora to lepiej sie czulam na dworzu. synek goraczki nie ma.

Gość gość
na dwór go puść jak najbardziej, tylko nie ciągaj go po galeriach czy innych skupiskach ludzi. świeże powietrze tylko pomoże

Gość gość
ja z synem wychodzilam ostatnio jak mial katar i stan podgoraczkowy, pokaslywal, a pogoda byla duzo gorsza. Nawet jak mial trzydniowke i goraczke, to bylismy na dworze, bo w domu bylo bardziej nagrzane niz na dworze. Zima tez wychodzilismy choc na chwile jak nie bylo wielkiego mrozu. Nigdy mi sie nie doprawil pobytami na dworze. Oczywiscie unikamy wtedy sklepow, itp, ale i takie sytuacje byly, ze musialam z nim chorym robic zakupy

Gość gość
.

Gość zosiia87
Dokładnie, świeże powietrze nie powinno zaszkodzić ;) A co do ubioru, to pamiętaj, że przegrzewanie nie jest korzystne, zwłaszcza że na dworze tak ciepło ;)

Gość gość
moja tez jest przeziebiona a spedza cale dnie w ogrodzie. jesli nie ma goraczki i dobrze sie czuje, to nie trzymalabym w domu przy takiej pogodzie.

Gość gość
my normalnie wychodzimy jak nie ma gmpaawjgg zwłaszcza że dziecko na dworze lepiej sie czuje, przy katarze lepiej oddycha na świeżym powietrzu.

Gość gość
Mój 3i pół latek w nocy z poniedziałku na wtorek miał gorączkę i bolało go gardło, dostał antybiotyk na 5dni. Ale gorączkę miał tylko jednorazowo, ma do tej pory kaszel, odrywa mu się i tyle. Normalnie od wtorku całe dnie na dworze, nie wyobrażam sobie inaczej w taka pogodę jak gorączki nie ma, lekarka też w domu trzymać nie kazała

Gość gość
Akurat wczoraj to bardziej duszno bylo na dworzu niz w domu;) autorko,tak jak pisalam,wyszlismy. Na dworzu czul sie bardzo dobrze,humor mu dopisywal. Nie xzauwazylam by mu sie pogorszylo z tego powodu.

Gość gość
Dziękuje dziewczyny :)