Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oral

Polecane posty

Gość gość

Witam mam 20 lat jestesmy juz z moja kobitka 3 lata i chcialem sie spytac jak przekonac ja do oralu wczesniej rozmawialem z nia na tego typu tematy a ona mowila ze to obrzydliwe i ze robienie loda kojarzy jej sie z d***** co wy o tym myslicie ? czy dla kobiety jest to obrzydliwe ?

Gość gość
Ja tam uwielbiam mojemu dawać rozkosz języczkiem :D Posmaruj bitą śmietaną i na sam czubek wisienka, na pewno się nie oprze :D

Gość Lafiryn_da
Nie powinno być obrzydliwe, ale skoro jesteś jej pierwszym mężczyzną, to bądź cierpliwy... daj jej czas na oswojenie się z Twoim ciałem i działaj tak, żeby seks kojarzył jej się z czymś wspaniałym, a nie z obrzydliwościami.

jak masz taką jak moja to choćbyś robił nie wiem co i nie wiem jak się starał to Ci loda nie zrobi, a na pewno nie do końca - jest część kobiet dla których to obrzydliwe i nic tego nie zmieni, tyle

Gość gość
Ja nad swoją 15 lat pracowałem.... Wytrzymasz tyle? I czy jest tego warta?

Gość gość
No coz zrobie jak kolezanka mowi bita smietana wisienka no takiego loda to chyba w sklepie nie kupi hehe

Gość gość
Zostaw ja odrazu i tak hooooyyowo pewnie zrobi amatorka. Baby takie są prawdziwa kobieta dajesz wszystko WTEDY FACET MAJĄC WSZYSTKO NIE ZDRADZA.

Gość gość
Jesli nie ktorym faceta chodzi tylko o seks to tak jest. Mi zalezy na niej i bede czekal ile sie da :) takie jest moje zdanie po prostu ona jest nie smiala i to przez to :)

Gość gość
to zależy od kobiety ja uwielbiam to robić brać go do buzi ssać, zlizywać z niego spermę, czasem budzę tak mojego męża jak śpi biorę go do rączki i bawię się nim aż będzie twardy wiem że on już nie śpi ale jak biorę go do buzi to zaczyna stękać z podniecenia i to mi sprawia przyjemność

Gość gość
to zależy od kobiety ja uwielbiam to robić brać go do buzi ssać, zlizywać z niego spermę, czasem budzę tak mojego męża jak śpi biorę go do rączki i bawię się nim aż będzie twardy wiem że on już nie śpi ale jak biorę go do buzi to zaczyna stękać z podniecenia i to mi sprawia przyjemność, bądź delikatny i pokaż jej że to sprawiło by ci ogromną przyjemność

Gość gość
Nie wiem ona jest bardzo nie smiala i nie wiem juz co zrobic no nic pozyjemy zobaczymy :D

Gość gość
ja na początku tez sie brzydziłam i mialam takie podejscie jak Twoja dziewczyna.Dzisiaj hmmm uwielbiam go brac do buzi,nie ma nic wspanialszego

Gość gość
Ja tęż na co dzień jestem nieśmiała ale nie w łóżku mój partner mówi mi czasami czego by chciał spróbować, albo czego pragnie czasami nie do końca mi się to podoba, ale jego przyjemność to moja przyjemność kwestia dotarcia się życzę powodzenia, a może spróbuj zgasić światło zostaw tylko świeczkę może wtedy będzie się mniej wstydzić

Gość gość
moj chlopak kupil do tego zel truskawkowy kiedy mialam opory,powiedz jej ze chcialbys zeby chociaz sprobowala, ze jezeli sie jednak do tego nie przekona to nie bedziesz meczyl...moze powiedz ze dzisiaj sprobujecie tylko seksu oralnego,Ty wtedy tez bedziesz mogl odwdzieczyc sie jej swoim jezyczkiem ;) Powodzenia

Gość gość
dobry pomysl napewno sproboje widze ze jest ktos z kim mozna popisac na takie tematy :) ja na przyklad lubie potarmosic jej brzoskwinke polizac ja nawet bardzo :)

Gość gość
mogl bym to robic godzinami haha :D

Gość gość
Mialem ten zel i chyba go wlasnie kupie jutro trzeba kupic ^^ pamietam ten zel jak mialem 17 lat poczatki hah :P i sie sprawowal bardzo dobrze :)

Gość gość
no wlasnie to tez byly moje poczatki, szczegolnie ze to byl i jest moj pierwszy chlopak. Robienie lodzika chlopakowi i widok jego zadowolenia to wspaniala rzecz ;) Twoja dziewczyna powinna poczyac takie komentarze,moze wtedy by widziala ze faceci to uwielbiaja a nie jest to wcale nic obrzydiwego, jest to kwestia zaufania