Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siezastanawiammm

dlaczego ona nie chce mi o tym powiedzieć?

Polecane posty

Gość siezastanawiammm

Ojciec dziewczyny, z którą spotykam się od kilku miesięcy zmarł 4 lata temu. Gdy zapytałem na co to odpowiedziała, że miał wypadek. Zapytałem jaki a ona na to: "kiedyś ci powiem. ksiądz na pogrzebie powiedział, że zmarł śmiercią tragiczną więc możemy się tego trzymać". Dziś znów ją o to zapytałem i odpowiedziała tak samo. Za każdym razem gdy próbuję coś z niej wyciągnąć to mówi, że kiedyś mi o tym opowie. Dlaczego ona to tak ukrywa?

Gość gość
Może to dla niej zbyt bolesny temat.

Gość gość
moze stalo sie cos zlego?

Gość gość
faktycznie dziwne, ze nie chce podac powodu smierci. moze poplenil samobojstwo

Gość gość
pewno sie powiesil po klotni w domu. nie powie ci, bo moze ponikad do tego doprowadzily i bys sie pytal dlaczego to zrobil. a jak nie wiesz jak zginal to nie mowis sie tlumaczyc

Gość siezastanawiammm
Ale ona zawsze bardzo ciepło wypowiada się o ojcu, mówi, że był bardzo dobrym ojcem, człowiekiem, mężem, że wszystko by oddała, żeby znów tu był itp.

Gość gość
Ale skoro raz nie odpowiedziała, to po co pytasz? Będzie chciała, to powie. To nie twoja sprawa.

Gość gość
bo w ogolnym rozrachunku jak sie kogos stracilo to sie mowi o nim dobrze. co ma ci powiedziec ,ze byl zly i ze jej na reke ,ze nie zyje ? moze byl dobry ,ale go zona wykonczyla. poza tym po co ci to wiedziec czemu nie zyje?