Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zygfryd Frojd

Cała dzisiejsza współczesna wiedza o kobietach to odwrotność tego jakie one są

Polecane posty

Gość Zygfryd Frojd

Na przykład mówi się, że kobieta najlepszy seks przeżywa z długoletnim partnerem przy którym czuje się w pełni bezpiecznie. Uważam, że najlepszy ma z kompletnie nieznajomym mężczyzną przy którym NIE czuje się bezpiecznie. Mógłbym tak wymieniać w nieskończoność. Czy kobiety dążą do monogamii? Nie, kobiety lubią poligamię typu krótkie monogamie, rok z jednym, parę miesięcy z kimś innym. Czy kobiety lubią gdy są zamężne? Myślę, że bardziej kręci je wychodzenie za mąż niż bycie mężatką.

Gość gość
Miłość fizyczna w ogóle mnie nie kręci. Uwielbiam miłość Agape, macierzyńską, platoniczną, przyjacielską.Mam już kilkadziesiąt lat i cały czas jednego partnera. Przeżywając drugi raz życie od nowa niczego bym nie zmieniła.

Gość gość
Całą wiedzę o kobietach można ograniczyć do zdania: "Jak masz wygląd i hajs to masz kobiety, jak nie masz ani tego ani tego to nie masz kobiet" proste i więcej zasad nie trzeba.

Gość gość
Nie prawda. Są jeszcze inne wartości,takie jak charakter czyli wnętrze człowieka dla mnie to się liczy. Pieniądz rzecz nabyta, uroda przemija i kto się tym kieruje w życiu nie postępuje rozsądnie.