Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

haha ale mezczyzni sie wycwanili co drugi szuka niezaleznej finansowo

Polecane posty

Gość gość

haha

Gość gość
Jeśli on jest niezależny finansowo to co w tym złego? Ma szukać kobiety, która nie potrafi na siebie zarobić?

Gość gość
bo im sie robic nie chce

Gość gość
Podziekuj faministokom :D Madre kobiety juz dawno zauwazyly, ze o ile wczesniej zyskiwaly na emancypancji, to teraz tylko traca juz :D Ale brnijcie w to dalej drogie kobiety :D

Ja się nie dziwię mówiąc jako kobieta. Po co gada ma utrzymywać? Niech kobieta pokaże ze jest zaradna

Gość gość
bo to niedojdy, kasy nie umią zarobic porządnej i się boją ze trafi sie bezrobotna i beda musieli kase na nia wydawac

Gość gosc11
Co to za jakies starodawne podejście ze facet ma robic na kobiete???

Gość gosc11
Każdy ma robic na siebie ewentualnie można trochę pomoc.

Gość gość
Nie robić na kobietę, ale chociaż trochę się dokładać, a Oni najchętniej by byli utrzymankami .

Gość gość
facet ma zapewnic kobiecie zycie na poziomie niezaleznie od tego czy ona pracuje czy nie.

Gość gosc11
Wtedy wiesz ze kobieta jest z toba a nie dla twoich pieniędzy.

Gość gość
dobrze ze ty masz nowoczesne podejscie, na moje mozesz sie zatyrac na smierc, feminizm wymyslili cwani mężczyzni a głupie kobety połknęły haczyk, a haruj na te wasze kredyty nawet i do 80tki

Gość gosc11
Czy facet ma ustawowy obowiązek utrzymywać kobiete???

Gość gość
Kobiety sa cwane, to dlatczego mezczyzni nie maja byc?

Gość gość
No i co z tego, kobiety tyle czasu na nas żerowały to teraz my żerujmy.

Gość gość
kazdy prawdziwy prawdziwy mezczyzna zapewni byt rodzinie i nie oglada sie na kobiete.

Gość gość
bo facet spadł na psy, niezaradny, niebogaty, bez mieszkania i perspektyw , wiekszosc facetow w naszym kraju biednym tak wyglada, pomieszkują u mamusi do 30stki, to szukaja niezaleznej finansowo z własnym M bo inaczej by siedzieli u mamusi do smierci

Gość gość
Ja zakładając temat celowo użyłam słowa mężczyzna...nie napisał ,ze musi utrzymywać , ale nie powinien OTWARCIE tego deklarować. Bo jeżeli mnie stać na wycieczkę za 20tys a jego nie to i tak ch..j z tego hhaa bo Ja mu nie zafunduję.

Gość gość
Niezależną i z wlasnym mieszkaniem, bo on z mama mieszka wiec nie byloby sie gdzie na randki umawiać ;)

Gość gosc11
Prawdziwy mezczyzna nie da się w jajo zrobić!

Gość gość
Nie da sie w jajo zrobić, dlatego zada zapewnienia mu bytu przez kobietę, z ktora z laski może zaplodnic ewentualnie. A potem z dzieckiem zostawić :D

Gość gosc11
Skoro facet spadl na psy to co powiedzieć o kobietach.

Gość gość
Oooo ile teraz przeciwniczek feminizmu sie znalazlo :D Jest rownouprawnienie i bedzie jeszzce wieksze jesli bedziecie wybierac Twoj Ruch :D Wy to jestescie cwane jak chcecie meic prawa, ale obowiazki to juz musza byc tak podzielone, zeby wam bylo lepiej :D Cwaniary psia jego mac :D

Gość gość
Kobiety sie wyemancypowały, a mezczyzni...nie nadążają. Same ulegle pieski, albo chamskie nad boye. Trudno o normalnego faceta...

Gość gość
A gdzie jest napisane, że on nie jest niezależny i nie szuka podobnej sobie? Żeby mieć pewność, że jest samodzielna i zaradna? Czytając te wypowiedzi nie dziwię się, że musicie szukać sponsora, jesteście tak tępe, że nie stać Was na większy wysiłek intelektualny niż narzekanie na facetów. Niezależny finansowo facet byłby idiotą gdyby szukał zależnej od siebie pijawki.

Gość gość
A zebys wiedzial, ze na Twój Ruch zagłosuję, jeśli w ogóle pójdę na wybory. A Ty sobie na K***ina glosuj, bo to pewnie teraz idol "prześladowanej" męskiej mniejszości :D :P

Gość gosc11
Bo najlepiej to dorwać bogatego i zlapac na dziecko a potem dazyc do rozwodu z podzialem majątku. Ot dewiza współczesnych kobiet.

Gość gość
Niech nie szuka pijawki, jestem za. Ale wiekszosc tych niby niezależnych naprawdę mieszka z mamusia. Maja wymagania, a sami niewiele sobą reprezentują.

Gość gość
Ale ja sie swietnie czuje z takimi wemancypowanymi kobietami. Oczywiscie nei chcialbym miec takiej zony, ale to sa fajne kolezanki. Nie musze sie przy nich wysilac za specjalnie, sa jak kumple :D

Gość gość
Zwykle niezależnej finansowo szukają ci , co groszem nie śmierdzą albo skąpi. Znam przerabiałam.