Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wymiana zamków

Polecane posty

Gość gość

Hej dziewczyny! Znacie może jakąś firmę, która zajęłaby się wymianą zamków w moim mieszkaniu. Mój były ciągle mnie nachodzi, nie chce oddać kluczy to chyba jedyny sposób.

Gość gość
a moze jeszcze napisz gdzie mieszkasz :P

Gość gość
Pewnie chodzi o Warszawę, bo jak nie podają miescowości to najczęściej jest to Warszawa :) Ja znam http://www.pogotowie-zamkowe-warszawa.pl/ pomagali mi jak zatrzasnęłam się w mieszkaniu.

Gość gość
albo do slusarza

Gość gość
dokladnie -slusarz:) u mnie jeszcze w miescie dziala pogotowie zamkowe wroclaw www.pogotowie-zamkowe-wroclaw.pl/ ktore tez zajmuje sie wymiana zamkow

Gość gość
Ja tez korzystalam raz z usług www.pogotowie-zamkowe-warszawa.pl w moim miescie, sa naprawde dobrzy. Zreszta siedziba w każdym większym miescie w Polsce o czyms swiadczy

Gość gość
jaka żenująca reklama :D po'j'e'b'y :o

Gość gość
nie wiem gdzie mieszkasz, ale ja korzystalam z firmy www.pogotowie-zamkowe-3s.pl/# działają bardzo szybko, a czasem to czas jest najważniejszy

Gość Jakie to żenujące
Jeżeli jest zameldowany, to musisz udostępnić wejście do mieszkania.Jeśli zmienisz zamki, były mąż przyjdzie z policją i ma prawo wejść.Takie jest prawo.Chyba że jest wymeldowany.Nie świruj, bez rekalam proszę.W każdym mieście slusarzy jest od zarąbania.Po co te bajery?!

Gość gość
Udawać musi.

Gość gość
na pewno pomoga Ci tutaj www.fachowcydlaciebie.pl oferuja wszelkie uslugi tzw zlotej raczki, powodzenia

Gość Ressia
Też polecam ślusarza. Mają licencje, doświadczenie, znają się na różnych mechanizmach. Szybko wymianią zamki. W takiej sytuacji zgłosiłam się na http://slusarz-warszawa24h.pl/ - jak ktoś jest z Warszawy to super sprawa, dobra cena.